NOVOPEČENI ČLAN HDZ-A NAJAVIO KANDIDATURU NA UNUTARSTRANAČKIM IZBORIMA Poznati kirurg pretendira na mjesto potpredsjednika stranke

Kirurg Hrvoje Tomasović najavio je da će se na unutarstranačkim izborima u HDZ-u kandidirati za mjesto potpredsjednika stranke.

‘”Nakon dugog razmišljanja o svemu u politici zadnjih desetak godina, odlučio sam najaviti kandidaturu za jedno od četiri potpredsjednička mjesta Hrvatske demokratske zajednice”, napisao je Tomasović u nedjelju na Facebooku.

Napisao je i da nije predstavnik niti jedne stranačke struje te da nije vezan niti uz jednu stranačku grupaciju, ali da podupire “svakoga tko ima želju, snage i znanja da našu državu učini majkom, a ne maćehom ljudi koji u njoj sve teže žive i traže majku u nekoj drugoj maćehi koja im pruža šansu za život dostojanstven čovjeka, život u kojem se svojim radom, znanjem i zalaganjem može nešto postići”.

“Kandidiranje na unutarstranačkim izborima osobni je pokušaj pomoći Domovini u teškom trenutku, kada je napuštaju tisuće ljudi, jer ne mogu osigurati egzistenciju i ne vide budućnost za sebe i svoju djecu pod hrvatskim suncem.

Ulazak u izborni ring s dugogodišnjim iskusnim članovima stranke koje nije lako pobijediti u izbornoj utakmici i to sam, bez potpore grupacija i frakcija u HDZ-u, veliki je izazov.

Liječnik sam, kirurg koji se godinama altruistički i dobronamjerno bavi politikom sa stvarnom željom da moja Hrvatska bude država u kojoj želimo biti, živjeti i umrijeti. Da nam država da utočište, ognjište, sigurnost i dom”, poručio je doktor Tomasović.

Inače, Tomasović je bio dugogodišnji HSP-ovac, a prošle godine se učlanio u HDZ zbog toga, kako je kazao prošle godine za Slobodnu Dalmaciju, jer je bio nezadovoljan činjenicom da se na desnici nikako ne mogu dogovoriti oko zajedničkog izbornog nastupa.(jutarnji.hr)

Facebook Comments