Zatvorenik pobjegao iz šibenskog zatvora, jeste li ga vidjeli?

Iz šibenskog zatvora u srijedu kasno poslijepodne pobjegao je 39-godišnji zatvorenik, potvrdilo je u četvrtak Ministarstvo pravosuđa. Zatvorenik inicijala A. V. pobjegao je iz kruga Zatvora u Šibeniku u 18,10 sati prilikom nošenja kante za smeće iz zatvorske kuhinje u kojoj je radio, otkrivaju u ministarstvu.
Policija je na adresi Nestali.hr objavila da je Ante Vrkić, rođen 12. lipnja 1980. u Zadru, s prebivalištem u Obrovcu i boravištem u Šibeniku, nestao 12. veljače, a posljednji put viđen je na šibenskoj adresi Ulica Karla Vipauca 1. To je ujedno adresa zatvora u Šibeniku.

Bjegunac je visok 185 cm, ima crnu kosu i smeđe oči, ‘srednji’ nos i ‘srednje’ uši, ovalno lice, ‘srednje’ je razvijen, a u trenutku nestanka bio je odjeven bijelu majicu kratkih rukava i bijele hlače.
Ministarstvo pravosuđa u svom je priopćenju izvijestio da je zatvorenika zadarski Općinski sud osudio na četiri godine i četiri mjeseca zbog teške krađe.
‘O bijegu zatvorenika obavještena je nadležna policijska postaja i od strane Zatvora u Šibeniku raspisana tjeralica. U tijeku je utvrđivanje svih okolnosti koje su dovele do bijega zatvorenika iz kruga zatvora’, priopćilo je Ministarstvo pravosuđa. (tportal)

Facebook Comments