Aktualno Sport

Dva poraza i jedna pobjeda ogulinskih rukometašica

3.HRL zapad – žene, 11.kolo

OGULIN – RUDAR II 17:30

Rukometašice Ogulina odigrale su u petak navečer utakmicu 11.kola 3.HRL zapad protiv druge ekipe Rudara iz Labina. Bolje i iskusnije gošće lako su i uvjerljivo pobijedile dosta pomlađenu ekipu Ogulina sa 30:17, a pobjednik je riješen već na poluvremenu, kojeg su Rudarke dobile sa 16:5.

Za ekipu Ogulina sinoć igrale su: vratarke Marija Gračanin i Tea Stipetić, te Lorena Mudrić 11 golova, Hana Kovačević 2, Lana Luketić 2, Katarina Drašković 1, Sandra Bokulić 1, igrale su još Lea Mamula, Sanja Polovina, Iris Blašković i Doris Blašković, a ekipu je vodio trener Dražen Cindrić.

Rukometašicama Ogulina ovo je 11.poraz u 11 utakmica, te su bez boda i dalje na posljednjem mjestu, a u idućem kolu igraju u Poreču.

 

Županijska liga

U subotu je u Ogulinu odigrano 4.kolo županijske lige, a odigrane su tri utakmice. Djevojčice Ogulina u prvoj utakmici izgubile su od Rukometne škole Karlovac sa 28:19, a zatim su pobijedile ekipu Colapisa iz Ozlja sa 24:21. U trećoj utakmici Karlovčanke su pobijedile Colapis sa 32:15.

Za ekipu Ogulina igrale su: Kiara Salopek, Gabrijela Luketić, Iva Bacanović, Lana Magdić, Lea Blašković, Iva Čajić, Nika Salopek, Tamara Blašković, Nika Delić, Marta Domitrović, Melani Pleše i Melani Mihaljević, a ekipu je vodila trenerica Ana Vranić.

Sljedeće kolo županijske lige trebalo bi se igrati u Karlovcu. (D.P.)