Aktualno Županija

HDZ jači od virusa – Grad (HDZ) srezao radno vrijeme kafića zbog koronavirusa, pa odmah pozvali na druženje u Papa’s s predsjednikom HDZ-a

Druženje s predsjednikom HDZ-a Andrejom Plenkovićem

Koordinatorica Izbornog stožera Andreja Plenkovića za Karlovačku županiju Nada Murganić pozvala je novinare karlovačkih redakcija na druženje s predsjednikom HDZ-a Andrejom Plenkovićem i njegovim timom “Odvažno za Hrvatsku”.

Druženje će se održati u Papa’s baru sutra u 15 sati. Priopćenje nam je poslano u 15.10 sati. Samo dvije minute ranije protokol Grada Karlovca nam je dostavio odluku Stožera Civilne zaštite Grada Karlovca “kojom se zbog situacije s koronavirusom SARS-CoV-2 skraćuje radno vrijeme ugostiteljskih objekata”.

– I ovu mjeru poduzimamo kako bi dodatno zaštitili zdravlje svih naših sugrađana. Jednako tako očekujemo da će i ostale mjere koje su poduzete doprinijeti učinkovitom preventivnom djelovanju. Grad Karlovac je svjestan što ovakva mjera znači za naše ugostitelje te ćemo zajedno s Cehom ugostitelja Grada Karlovca u narednim danima dogovoriti aktivnosti kako bi ova situacija prošla sa što manje negativnih posljedica za njihovo poslovanje – kažu u Gradu.

Što iz svega zaključiti, da korona ne djeluje nakon 18 sati ili da se ne hvata za HDZ-ovce? (KAportal.hr)