Aktualno OG sada Ogulin

Priopćenje za javnost Tomislava Lipošćaka: Do kada će suprug SDP-ove zamjenice gradonačelnika prijetiti meni i mojoj obitelji i koristiti za to sustav MUP-a?

Na naš mail tijekom prijepodneva stiglo je  priopćenje Predsjednika GO HDZ-a Grada Ogulina i zastupnika u Hrvatskom saboru, Tomislava Lipošćaka. Priopćenje objavljujemo u nastavku:

“Nažalost, čak i u ovim vremenima pandemije uzrokovane koronavirusom, ne prestaju prijetnje mojoj obitelji i meni od strane policijskog djelatnika i supruga SDP-ove zamjenice gradonačelnika Grada Ogulina. Nije ovo prvi put da dotični gospodin prijeti, vrijeđa i iznosi neistine putem društvenih mreža. Ovog puta, uz poruku: „Osveta je moja!“, podijelio je i moju kućnu adresu i osobne podatke. Nažalost, javno se pohvalio da se koristio podacima aplikacije „Policija“ koja građanima jamči anonimnost. Osobno, anonimnost mi nije bitna, jer se na prijave potpisujem imenom i prezimenom, uz broj telefona. Ali što je s tisućama onih koji koriste aplikaciju MUP-a i očekuju anonimnost i boje se osvete upravo ovakvih persona? Sigurnost i povjerenje?
Zbog ovakvih objava i prijetnji policijskog službenika i supruga SDP-ove zamjenice gradonačelnika primoran sam reagirati jer je riječ o političkom obračunu i zastrašivanju. Mene osobno, članova ogulinskog HDZ-a, ali i svih političkih neistomišljenika aktualne vlasti u Ogulinu. Također, dotičnome i njegovim nalogodavcima mogu poručiti nekoliko stvari. Nije me strah i prijave sam potpisivao i nastavit ću, svaki put kad budete nasrtali na mene i moju obitelj! Budući da ste adresu i fotografiju moje kuće javno objavili, moja supruga s naših troje sinova i ja Vas očekujemo. Vrata ionako ne zaključavamo. Možda nam objasnite što znače Vaše riječi: „Osveta je moja!“ Ili ćete opet kukavički obrisati objavu s društvenih mreža?“
S poštovanjem,

Predsjednik GO HDZ-a Grada Ogulina
i zastupnik u Hrvatskom saboru
Tomislav Lipošćak, dipl.ing., v.r.