Aktualno Županija

Smrtno stradao 66-godišnjak pri prevrtanju traktora

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana je jedna prometna nesreća sa teže ozlijeđenom osobom.

Jučer oko 16,30 sati u šumi u mjestu Johi, općina Bosiljevo, 66-godišnjak je upravljao neregistriranim traktorom te je prilikom izvlačenja posječenog debla došlo do prevrtanja traktora. U ovom događaju smrtno je stradao vozač traktora, a Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu će biti proslijeđeno izvješće.

U prometnoj nesreći u Karlovcu biciklist teže ozlijeđen. Jučer u 18,10 sati u Karlovcu, u ulici I. Gundulića dogodila se prometna nesreća. Biciklom po biciklističkoj stazi je upravljao je 31-godišnjak koji se u jednom trenutku počeo uključivati na pješački prijelaz, a da pritom nije propustio sva vozila koja su se kretala ulicom. Tom prilikom lijevom stranom osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 50- godišnji vozač udara u biciklistu koji je tom prilikom teže ozlijeđen. Biciklistu je izdan obavezni prekršajni nalog i općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu će biti proslijeđeno izvješće.