Aktualno OG sada Ogulin

OSTANI DOMA & OSTANI S POU OGULIN!

Obrazovanje, umjetnost i kultura uvijek su bili svojevrsno društveno cjepivo, koje višestruko povoljno djeluje na zdravlje i vitalnost zajednice. Socijalno su isključeni oni pojedinci koji nisu u mogućnosti sudjelovati u normalnim (uobičajenim) aktivnostima društva kojemu pripadaju, zbog čimbenika koji su izvan njihove kontrole što je u današnjem slučaju pandemija koronavirusa na svjetskoj razini.

Kako bi umanjili socijalnu isključenost no i nastavili s obrazovnim i kulturnim programima Pučko otvoreno učilište Ogulin za vrijeme trajanja mjera prevencije širenja koronavirusa, provest će niz online aktivnosti koje će uključivati sadržaje kako slijedi:
1. Obrazovanje ponedjeljkom
2. Kino klub Ogulin utorkom
3. EDO Eko kutak srijedom
4. Gazbeni kutak četvrtkom
5. Spikeraj petkom
6. Plesna škola subotom
7. Kazalište nedeljom

Sve sadržaje pripremat će stručni suradnici POU Ogulin, rekla nam je ravnateljica Blanka Poljak Franjković.  Planirani program podložan je izmjenama o kojima ćemo pravovremeno obavijestiti. Sadržaj će se najavljivati i objavljivati u događaju te na službenim stranicama organizatora, stručnih suradnika i lokalnih medija. Kampanja započinje u nedjelju 29. ožujka 2020. godine s početkom u 20:00 sati. Nadamo se da ćete dok ste doma ostati s nama.

Sve prijedloge, ukoliko se i vi želite uključiti u kampanju, te upite slobodno možete uputiti i putem elektronske pošte na adresu [email protected].

Ujedno, molimo sve da se pridržavaju naputaka Vlade RH, Stožera za civilnu zaštitu RH i Grada Ogulina a u cilju prevencije širenja koronavirusa (COVID-19), poručuje Blanka Poljak Franjković.