Aktualno OG sada Ogulin

POSTANI DIO KINO KLUBA OGULIN

Pučko otvoreno učilište Ogulin i sudionici projekta OG glas MUK – Glas mladih Ogulina u umjetnosti i kulturi, EP4 Filmska kultura i kulturno-povijesni identitet, Ivan Kratofil, Ante Polić, Marino Šegan pokrenuli su Kino klub Ogulin. Ovim putem pozivaju sve zainteresirane da se priključe ovom kreativnom timu. Pročitajte njihovu pozivnicu i pogledajte odličan promotivni video.

“Kino klub Ogulin u fazi je prikupljanja ekipe. Zašto šaljemo ovu poruku? Smatramo da bi bio odličan član naše ekipe u stvaranju nečeg novog na području Grada Ogulina, a u skorije vrijeme se nadamo i šire. U suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Ogulin projektom MUK i kolegama iz Zagreba Blank_filmski inkubator prošlo ljeto smo imali jedno nezaboravno iskustvo snimiti par kratkometražnih filmova s nevjerojatnom ekipom pa i opremom. Sve radionice Kino kluba Ogulin će biti potpuno besplatno. Želimo da nam se priključiš i da to nezaboravno iskustvo nastavimo, naučimo nešto novo, kreiramo i snimamo nove stvari. Na raspolaganju imamo svu potrebnu opremu za snimanje filma, stručne suradnike koji su uvijek tu, održavanje radionica po našem dogovoru, suradnju s ostalim klubovima i naravno druženje i odličnu zabavu. Smatram da svima, osobito mladima, ova vrsta medija u našem području nedostaje i da napokon imamo priliku pokrenuti ovako nešto na što možemo biti ponosni. Ovaj projekt nećemo smatrati kao obavezu već tvoju dobru volju za stvaranjem nečeg novog. Ukoliko ste zainteresiran, imaš navršenih 8 godina i više i želiš nam se priključiti javi nam se povratno na adresu [email protected] a mi ćemo te obavijestiti o sljedećim koracima Kino Kluba Ogulin.” Ivan, Ante i Marino

Video su izradili voditelji Kino kluba Ogulin Ivan Kratofil, Ante Polić, Marino Šegan i stručni suradnik Igor Jelinović.

Projekt Kino kluba Ogulin pokrenut je na osnovu provedenog projekta Pučkog otvorenog učilišta Ogulin UP.02.1.1.02 OG glas MUK – Glas mladih Ogulina u umjetnosti i kulturi, EP4 Filmska kultura i kulturno-povijesni identitet.

Ujedno, molimo sve da se pridržavaju naputaka Vlade RH, Stožera za civilnu zaštitu RH i Grada Ogulina a u cilju prevencije širenja koronavirusa (COVID-19).