Aktualno Županija

HNS-ovci elektronskim putem birali vodstvo – Zvonko Spudić predsjednik Središnje-hrvatskog regionalnog saveza HNS-a

Proteklog vikenda je elektroničkim putem održana Izborna skupština Središnje-hrvatskog regionalnog saveza HNS-a, a koji čine organizacije HNS-a grada Zagreba te Zagrebačke, Karlovačke i Sisačko-moslavačke županije.

– Ovi unutarstranački izbori imaju za cilj osnaživanje Hrvatske narodne stranke na nacionalnoj razini u cilju što bolje pripreme na nadolazeće parlamentarne izbore. Organizacija izbor elektronskim putem još jednom je pokazala usmjerenost HNS-a razvoju i primjeni modernih tehnologija u svakodnevnom životu. HNS Karlovačke županije ovim izborima može biti posebno zadovoljan obzirom da je njegov predsjednik Zvonko Spudić na ovim izborima izabran za predsjednika Središnje-hrvatskog regionalnog saveza HNS-a, a što ga po funkciji čini i članom Predsjedništva HNS-a na državnoj razinI, kažu nam u HNS-u.
Smatraju da ovaj izbor pokazuje da HNS Karlovačke županije predstavlja važnu kariku u daljnjem uspješnom radu HNS-a u ovim kriznim vremenima, ali i političkom životu Hrvatske nakon parlamentarnih izbora. (KAportal)