BERNARDIĆ JANDROKOVIĆA NAZVAO REKTALNIM ALPINISTOM ‘Ako se Plenković skriva iza Njonje, SDP neće. Dosta je torture, ne smijemo biti talac ZDS-a’

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić održao je u nedjelju u stranačkoj središnjici konferenciju za novinare na kojoj je uputio oštre kritike predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću.

– Ako se Plenković skriva iza svog rektalnog alpinista, gospodina Jandrokovića, ako tri dana ne govori i nije dao odgovor na to što on misli o pozdravu Za dom spremni, vidite i sami da ministar vanjskih poslova, Grlić Radman, o tome nema komentara, ako se Plenković skriva iza Njonje i raznoraznih Njonja, pa dopustite mi da se mi u SDP-u ne skrivamo. Dosta je torture! Hrvatska ne smije biti taoc pozdrava Za dom spremni i neodlučnog premijera koji se skriva iza Njonje i raznoraznih Njonja, rekao je Bernardić, kako ga citira televizija N1.

Na Dan slobode medija Bernardić je medijima rekao da Plenkovića i Vladu neće pitati za stav o pozdravu Za dom spremni, zato što ih to ne smiju pitati.(jutarnji.hr)

Facebook Comments