MINISTAR ĆORIĆ PROZVAO REPORTERA N1 ZBOG PORUKA U NOVINARSKIM GRUPAMA?! ‘U jednoj u kojoj komunicirate jasno ste izrazili svoje nezadovoljstvo’

Ministar Tomislav Ćorić prozvao je u utorak reportera N1 televizije Hrvoja Krešića za pisanje u novinarskim grupama rekavši mu kako se iz njegova rada, ali i iz njegovih poruka u novinarskoj grupi vidi nezadovoljstvo izborom Uprave Ine.

TV reporter ministru je postavljao pitanja vezana uz objavu Memoranduma u Nacionalu prema kojemu je između INA-e i Janafa dogovoren transport 247.000 tona hrvatske nafte iz Siska, umjesto u Rijeku, na preradu u Mađarsku.

Ministar Ćorić komentirao je te napise rekavši kako se tekstom pokušava implicirati da je Hrvatska došla u podređen položaj, a što, kaže ministar, nije točno.
– U jednoj novinarskoj grupi u kojoj komunicirate jasno ste izrazili svoje nezadovoljstvo… Pogledajte svoje poruke u grupama, što pišete – rekao je Ćorić.

Krešić je nakon ministrove izjave u programu N1 televizije rekao kako ministar i Vlada očito prate internu komunikaciju hrvatskih novinara.

– Očito je prate… Napao me da imam financijske interese te da sam rubni dio naftne industrije – rekao je Krešić.(jutarnji.hr)

Facebook Comments