Aktualno Županija

Murganić (opet) oplela po Bernardiću, ali ovaj put to su učinili i drugi predsjednici županijskih organizacija HDZ-a pa svi poslali (ista) priopćenja

Samo dan nakon što je na pressici prozvala Bernardića i Komadinu, pitajući zašto dolaze u Karlovac i gdje su bili protekle četiri godine, v.d. predsjednice ŽO HDZ-a opet se obrušila na predsjednika SDP-a, ali ovaj put (identičnim) priopćenjem kao i njeni kolege iz drugih ŽO HDZ-a.

Poručila je tako da Bernardić “pokušava lažima prikriti vlastitu nekompetenciju”, te zaključila da je “na dobrom putu da, uz ovakve briljantne izjave i izmišljotine, još snažnije uvjeri hrvatske građene koliko je on neozbiljan i neodgovoran premijerski kandidat”.

I ništa tu ne bi bilo čudno: parlamentarni izbori su za nešto više od mjesec dana, SDP i HDZ su, kao i inače, najveći protivnici, Murganić će najvjerojatnije biti kandidatkinja na tim istim izborima i logično je da pokušava privući glasove, no čudno je da je njeno priopćenje gotovo istovjetno priopćenjima predsjednika županijskih organizacija HDZ-a Splitsko-dalmatinske, Primorsko-goranske, Koprivničko-križevačke županije… Ta su priopćenja, naime, mediji već objavili, vjerojatno zato jer su im ih ŽO HDZ-a poslali prije nego ŽO HDZ-a Karlovačke županije. A takva, identična priopćenja, s različitim potpisima novost su – do sada su, primjerice, iz Tajništva ŽO HDZ-a Karlovačke županije znala stizati ona s nacionalne razine, naravno, uz uobičajena, s karlovačke, ali ovakvo je prvi put.(KAportal)