Aktualno OG sada Ogulin

Radovi će započeti 1. srpnja, a ukupna vrijednost je 2,7 milijuna kuna

Danas je u gradskoj upravi upriličeno otpisivanje Ugovora o javnoj nabavi radova na rekonstrukciji dijela ulice Augusta Šenoe i dijela ulice Ivana Gorana Kovačića u Ogulinu – I faza. Ugovor su potpisali  gradonačelnik Dalibor Domitrović, uime Grada Ogulina i tvrtka Lidar d.o.o. zastupana po direktoru Dariu Lipošćaku. Ponuda ponuditelja LIDAR d.o.o. je u potpunosti udovoljila svim uvjetima iz  dokumentacije o nabavi i temeljem kriterija za odabir ponude ocijenjena je kao ekonomski najpovoljnija,  te su se protekom roka mirovanja stvorili uvjeti za potpisivanje ovog Ugovora.

Predmet Ugovora je rekonstrukcija dijela ulice Augusta Šenoe i dijela ulice Ivana Gorana Kovačića u Ogulinu – I faza, za čije je građenje ishodovana potvrda glavnog projekta 05.02.2018. godine.

Radovi obuhvaćaju građevinske radove (pripremne i zemljane radove, radove na izgradnji kolničke konstrukcije, radove na površinskoj odvodnji i kanalizaciji), elektroinstalacijske radove, te ostale, troškovnikom predviđene radove.

Rekonstrukcija ovog dijela prometnice proteže se uzduž nožice nasipa željezničke pruge M202 Zagreb glavi kolodvor – Rijeka odnosno od ulice A. Šenoe (od kućnog broja 8.) do ulice I. G. Kovačića (do kućni broj 16). Radovi će započeti 1. srpnja 2020. godine. Ukupna vrijednost radova je 2,7 milijuna kuna, s PDV-om. Grad Ogulin je od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, putem njihovog Programa podrške brdsko-planinskim područjima, za ovaj projekt osigurao sufinanciranje u iznosu od 300 tisuća kuna.