Aktualno Županija

Hrvatska ima postignuća zahvaljujući Vladi i HDZ-u. Zato tražimo povjerenje opet

Idemo po pobjedu s programom “Sigurna Hrvatska”, jasnom vizijom i brojnim postignućima u ovom mandatu, stručnost, iskustvo i znanje.

Ukratko, ovo su parole pod kojima je HDZ danas u Muzeju Domovinskog rata na Turnju u Karlovcu predstavio svoju listu za 7. izbornu jedinicu.

Na listi su Tomo Medved, Tomislav Čorić, Nada Murganić, Davor Ivo Stier, Tomislav Klarić, Josip Salapić, Domagoj Ivan Milošević, Nikolina Brnjac, Marija Jelkovac, Majda Burić, Tomislav Masten, Tomislav Lipošćak, Vladimir Iviček i Maja Grba Bujević.
HDZ-ovci izlaze pred narod osnaženi svim rezultatima i traže novo povjerenje kojeg temelje na postignućima u svim resorima.

-To povjerenje baziramo na postignućima u svim resorima rekao je nositelj Medved ponosan što se što se na listi nalazi pet kvalitetnih, stručnih i dokazanih članica HDZ-a, pet bivših saborskih zastupnika, tri državna tajnika i ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu. Tu su i tri bivša ministra, dva aktualna ministra. Iz životopisa kandidata vidi se da se na njoj nalazi i veliki broj stručnih osoba i uspješnih poduzetnika.
-Krizno upravljanje i vezano za pandemiju Covid-19 i potres u Zagrebu i migrantska kriza uspješno je svladana upravo zahvaljujući sposobnosti predsjednika Vlade, dužnosnika u Vladi ali i čitave Hrvatske demokratske zajednice, na osnovu toga tražimo vaše obnovljeno povjerenje, rekao je Medved. Ljude za koje to traži smatra da su pokazali domoljublje i svoje sposobnosti.

HDZ-ovci u svom programu naglašavaju socijalnu sigurnost, perspektivnu budućnost, ekonomsku suverenost, osnaženu državnost, globalnu prepoznatljivost. Deset je ključnih prioriteta, a to su ponosna i suverena Hrvatska, učinkovita država, radna mjesta i plaće, demografska revitalizacija, zdravstvo i mirovine, obrazovanje, znanost i industrija, samodostatnost u hrani i energiji, obnova grada Zagreba nakon potresa i ravnomjerni razvoj Hrvatske.

-Hrvatska 2020. ima postignuća i puno je bolji život u njoj nego 2015. godine, ovdje na stožernoj točki obrane grada Karlovca i Hrvatske u Muzeju Domovinskog rata Turnja, još jednom pokazatelju uspješne suradnje Grada Karlovca, Karlovačke županije i Vlade RH simbolično pristupamo pripremi za dobivanje parlamentarnih izbora 05. srpnja. Simbolično dolaskom u Muzej mogli smo vidjeti i postignuća u obrani od poplava, na Turnju očekujemo s 1. 7. dobivanje građevinske dozvole za izgradnju „obilaznice koja život znači“…. Iza nas su rezultati, a ispred nas novi izazovi.

Naša Vlada je promijenila paradigmu odnosa države prema radnom sektoru pa je više od pola milijuna radnika zadržano je na radnim mjestima zahvaljujući mjerama Vlade Andreja Plenkovića, rekao je Medved.(radio-mreznica)