Aktualno OG sada Ogulin

Promoviran 21. broj lista “Kolišće”

Promocija 21. broja lista Kolišće održana je sinoć u prostorijama Vatrogasnog doma DVD-a Zagorje Ogulinsko. Nakon pozdravnih riječi Gordane Bertović, nazočnima se obratio, uime izdavača,  predsjednik KUD-a Sv. Juraj Zdravko Bertović, naglasivši da ove godine, zbog korone,  novo izdanje izlazi u nešto kasnijem terminu.

 

No, želja i volja za očuvanjem povijesti i dalje je prisutna, pa je zahvalio svima koji su na bilo koji način pomogli da iz tiska i ove godine iziđe novi broj lista.  Promociju knjige, u kojoj će biti uvezeni svi dosadašnji brojevi, najavio je, pak, za kolovoz, kad se na Lišćevki obilježava blagdan Sv. Roka.

Dobrodošlicu nazočnima poželio je i  novi zagorski župnik vlč. Ivica Miloš, a potom im se kratko obratila i urednica “Kolišća” Anita Puškarić. Promotorica je  bila Valentina Blašković, a na koncu je govorio i gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović, koji je došao sa zamjenicima Ivanom Salopek Šumonja i Danielom Vukeljom. “Vi ste mala zajednica velikih djela”- rekao je ovom prigodom Domitrović, naglasivši kako vrijedni mještani Zagorja pokrivaju i kroz list bilježe rad svih segmenata društva.