Aktualno Županija

RESTART koalicija predstavila kandidate za 7. izbornu jedinicu

Danas je u Karlovcu RESTART koalicija predstavila kandidate za 7. izbornu jedinicu. Oni su se susreli s građanima na tržnici s porukom “Izađi i promijeni”, a potom je predstavljanje održano i u Gradskoj knjižnici.

Nositelj liste za 7. izbornu jedinicu je Zlatko Komadina. Osim njega na listu su i sljedeći SDP-ovci: Sanja Udović, Zvane Brumnić, Irena Šimunić, Ivan Vuković, Sunčana Kunac, Toni Štimac, Dragica Malović, Saša Đujić, Vesna Škulić i Mihael Zmajlović. Uz članove SDP-a na listi su i koalicijski partneri HSS-a Krešo Beljak i Tomislav Boljar, te uime Glasa Nenad Kocmar

Zlatko Komadina pozvao je birače da se između 22 liste odluče za broj 19, jer će se upravo oni u  Hrvatskom saboru boriti za Hrvatsku bez korupcije, nepravde i diskriminacije, te da će oni Hrvatsku vratiti na put poštenja i pravde.

“HDZ se potrošio, hvata ga panika, jer su naše liste jake”- rekao je Komadina i pozvao  birače da daju glas Restart koaliciji i time promijene stvari te da se iskorijene korupcija i klijentelizam.

Naglasio je da je u 7. izbornoj jedinici najviše lista, njih 22, te da postoji opasnost za veliku disperziju glasova.

Na predstavljanju je bio i Ogulinac Ivan Vuković, koji je rekao da ga zanima ravnomjeran razvoj Karlovačke županije i da je i on dragovoljac Domovinskog rata, kao i Tomo Medved, ali se s time previše ne hvali, jer to smatra dugom domovini.