Zatvoren restoran u kojem su feštali tenisači: ‘Svi gosti su nam otkazali svoje rezervacije’

Zadarski ugostitelj, koji je i na početku epidemije među prvima zatvorio svoje objekte, rekao je za 057info i kako su gosti hotela sami otkazali dolazak kada su pročitali da se u Zadru dogodio korona virus.

Poznati zadarski ugostitelj Erik Pavin zatvorio je svoj restoran i hotel Niko, nakon što se otkrilo da su na korona virus pozitivni tenisači koji su u četvrtak tamo feštali, piše 057info.
– Za sada su hotel i restoran zatvoreni danas i sutra, pa ćemo vidjeti dalje što ćemo kada se testiramo. U dogovoru smo s epidemiolozima. Zatvorit ću prvi ako treba i 14 godina, samo da budemo svi živi i zdravi. Imam unuka, djecu, ženu, osoblje i goste, naravno da nam je u interesu zdravlje svih. Svi se bojimo, no nisam samo ja u pitanju. U pitanju je zapravo cijeli grad, odnosno Hrvatska – od čistačice na Višnjiku do premijera, svi su bili u kontaktu s njima, rekao je Pavin dodajući kako je ionako planirao odmor.

Zadarski ugostitelj, koji je i na početku epidemije među prvima zatvorio svoje objekte, rekao je za 057info i kako su gosti hotela sami otkazali dolazak kada su pročitali da se u Zadru dogodio korona virus. Bilo je rezervirano 13 soba, a sada su sve otkazane. Pitanje je koliko će takvih otkazivanja donijeti Adria Tour, koji je od velike promocije za cijelu Hrvatsku ispao turistička antireklama za Zadar.(24sata)

Facebook Comments