Đoković i njegova supruga pozitivni na koronu

NOVAK ĐOKOVIĆ pozitivan je na koronavirus nakon što je testiran u Beogradu. Kako je potvrđeno u priopćenju iz njegovog tima, i on i supruga su pozitivni dok su djeca dobila negativan rezultat. Dodaju kako nemaju simptome.

“Čim smo stigli u Beograd, išli smo se testirati. Moj test je pozitivan, i Jelenin, dok su djeca dobila negativan nalaz. Sve što smo učinili proteklog mjeseca napravili smo s iskrenim namjerama i čistog srca.”, stoji u priopćenju Novaka Đokovića.

Nakon što se u nedjelju koronavirus pojavio na Adria Touru u Zadru, najbolji svjetski tenisač odmah je otišao u Srbiju gdje je s obitelji obavio testove.

S Đokovićem je na turniru u Zadru u kontaktu bio i premijer Andrej Plenković. On se jučer testirao i test je bio negativan.

Tko je sve zaražen?

Podsjetimo, revijalni turnir u Zadru je prekinut nakon što je Bugarin Grigor Dimitrov bio pozitivan na koronavirus.
Sinoć je testirano 22 ljudi, među kojima i tenisači, a utvrđeno je da je pozitivno još troje ljudi među kojima je i hrvatski tenisač Borna Ćorić.

Uz Ćorića, pozitivan je Marko Panichi, kondicijski trener Novaka Đokovića, i Christian Groh, trener Grigora Dimitrova. Među tenisačima je koji su testirani bio je i Marin Čilić koji je dobio negativan nalaz, ali će svejedno ići u samoizolaciju na 14 dana.

Borna Ćorić te dva zaražena trenera ostaju u Zadru u strogo kontroliranim uvjetima propisanim od strane epidemiologa te će se pridržavati svih dobivenih uputa, javlli su iz HTS-a, dok ostali sudionici i igrači putuju kućama te će biti u stalnom kontaktu s epidemiološkim službama svojih matičnih zemalja.

Stanovnike Zadarske županije koji sumnjaju na zarazu zadarski je stožer pozvao da se jave dežurnom epidemiologu na 098 332 765 i svom liječniku.(index)

Facebook Comments