Turisti satima čekaju na ulazak u Hrvatsku; zbog prometne nesreće na A1 vozi se usporeno

Prometna nesreća je na autocesti A1 između čvorova Gornja Ploča i Sveti Rok u smjeru Dubrovnika, vozi se uz ograničenje brzine 80 km na sat, izvijestio je u subotu ujutro Hrvatski autoklub. Prometna nesreća je i na A3 između čvorova Križ i Popovača u smjeru Lipovca. Promet se odvija jednom prometnom trakom.

Na graničnom prijelazu Mađarska – Hrvatska, Goričan II (Letenje II) osobna vozila čekaju na ulazu 3 sata.

Na GP Slovenija – Hrvatska Macelj (Gruškovje) osobna vozila na ulazu čekaju u 1,30 sati, javlja HAK.
Tijekom dana moguće su poteškoće u prometu, povremeni zastoji i vožnja u koloni na dionicama cesta na kojima se zbog radova vozi prema privremeno postavljenoj signalizaciji.
Do 30. lipnja, zbog radova noću od 22 do 5 sati zatvara se DC1, „Brza cesta Solin–Klis“, u smjeru Splita. Obilazak je “starom kliškom cestom” (ŽC6253).

Do 28. srpnja zatvoren je ulazni krak na čvoru Babina Greda u smjeru Bregane i izlazni krak u smjeru Lipovca. Od subote, 27. lipnja, do ponedjeljka, 29. lipnja, od 5 do 14 sati, na dionici autoceste B8 Istarskog ipsilona, između čvora Lupoglav i čvora Vranja, moguće su kratkotrajne obustave prometa za vozila ukupne mase veće od 7,5 t zbog postavljanja nosivih greda objekta na gradilištu. U čvoru Ivoli zatvoren je izlaz iz smjera Rijeke te ulaz u smjeru Pule; u čvoru Cerovlje zatvoren je izlaz iz smjera Pazina te ulaz u smjeru Rijeke. (jutarnji.hr)

Facebook Comments