Aktualno OG sada Ogulin

SDSS-ova zahvala biračima

Gradska organizacija SDSS-a poslala je priopćenje medijima. U njemu ističu:

Poštovani,
vodstvo Samostalne demokratske srpske stranke, Gradska organizacija Ogulin, zahvaljuje se svim građanima grada Ogulin i okolice koji su jučer ispunili svoje građansko pravo te izabrali novi saziv Hrvatskog sabora. Posebno smo zahvalni pripadnicima srpske nacionalne manjine koji su uzeli “rozi” listić i zaokružili kandidate SDSS-a. I u novom sazivu Hrvatskog sabora sjediti će 3 zastupnika SDSS-a koji su se isticali svojim radom u proteklom periodu. Ovim rezultatom potvrđena je dobro poznata činjenica da je SDSS najveća i vodeća stranka Srba u Hrvatskoj, bez obzira što to sebi neki drugi ne mogu priznati, no dajmo gubitnicima vremena da se ljute, to je njihovo pravo.
Samostalna demokratska srpska stranka će i dalje kroz Klub zastupnika u Hrvatskom saboru biti na korist svima nama, obnavljati crkve i društvene domove, graditi vodovode i električnu mrežu, asfaltirati ceste, pomagati poljoprivrednike, učenike i studente, obilaziti naše starije jer to je sve naša zadaća.
Samostalna demokratska srpska stranka u Ogulinu će koristiti i dalje svoje saborske zastupnike kako bi rješavali probleme te unaprijedili živote svih nas kroz razne projekte i ulaganja”-navodi se u priopćenju koje potpisuju predsjednik SDSS GO Ogulin Neven Vujnović i zamjenik gradonačelnika Ogulina Neven Ivošević.