Aktualno Županija

Vozač teško ozlijeđen

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je jedno kazneno djelo i četiri prometne nesreće od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lako ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom štetom.

Teška krađa na osobito opasan i drzak način
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 79-godišnjakinje da joj je 4. srpnja u gradskoj četvrti Grabrik nepoznata muška osoba s vrata strgnula i otuđila lančić u vrijednosti nekoliko tisuća kuna. U cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka ovog događaja i pronalaska počinitelja, policija provodi kriminalističko istraživanje.

U prometnoj nesreći u Novim Novakima vozač teško, a putnica lakše ozlijeđeni
Jučer u 17 sati u Novim Novakima u Karlovcu dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 0,95 g/kg upravljao je 23-godišnjak te zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad vozilom, sletio u odvodni kanal i udario u betonski mostić. U prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen, a putnica u vozilu lakše je ozlijeđena. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće, a vozač će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.