Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

I predsjednik i premijer stigli na ljetni godišnji na Hvar

Nakon proslave Oluje, predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković zaputili su se na godišnji odmor na otok Hvar. Plenković je tako viđen u Vrboskoj, a Milanović kod Ville Kovač
Odmah nakon proslave obljetnice Oluje u Kninu predsjednik Zoran Milanović sa suprugom uputio se na godišnji odmor koji provodi u državnoj rezidenciji vila Kovač na Hvaru, piše RTL.
Milanović je često u Vili Kovač boravio s obitelji i dok je bio premijer. Vila Kovač sagrađena je sredinom 20. stoljeća na površini od oko 2856 metara četvornih, a tamo se odmarao i Vladimir Bakarić.
Površine je oko 200 četvornih metara. Smještena je na samom kraju hvarske šetnice, u velikom vrtu, s neposrednim pristupom javnoj plaži i vezovima za plovila.
Na snimci koju je objavio RTL vidi se kako se predsjednik i njegova supruga Sanja Musić Milanović spuštaju niz stepenice te ulaze u plovilo pomorske policije gdje se predsjednik pozdravlja s policajcima i nakon toga napuštaju pristanište i odlaze u daljinu.
Osim njega, na Hvaru je sa suprugom i premijer Andrej Plenković koji je u popodnevnim satima u petak viđen u Vrboskoj.

  • Policija ga je čekala da dođe autom, a onda je pokupio je cvijeće te se sa suprugom ukrcao u brodicu te otišao. Bio je nakratko atrakcija, nonice su ga gledale s dvogledima – javlja naš čitatelj. (24sata.hr)

Posljednje objavljeno

Evo koliko novca smijete prenijeti preko granice bez prijave

OgPortal

Počelo rušenje zgrade bivšeg mirovinskog i socijalnog osiguranja

OG Portal

EMA započela s ispitivanjem lijeka protiv covida-19

OgPortal

Stožer planira testiranje: Kako će izgledati odlazak na svadbu ili koncert?

OgPortal

Capak: Pohana svinjetina je opasnija od AstraZenece

OgPortal

Hoćemo li imati reprizu izbora za gradonačelnika Karlovca od prije četiri godine? Po našoj anketi čini se tako, u drugom krugu ponovo Mandić i Petračić

OgPortal