Stožer donio novu odluku: Od sutra klubovi i kafići mogu raditi do ponoći


Što se tiče Slovenije, ne idemo na crvenu listu. Razgovarali smo danas s odgovornima za epidemiološku situaciju u Sloveniji, kazao je Capak.

Stožer civilne zaštite donio je novu odluku koja stupa na snagu 14. kolovoza. Naime, noćni klubovi i kafići od sutra mogu raditi do ponoći. Odluka vrijedi deset dana.

“S obzirom na razvoj epidemiološke situacije i provedenu analizu načina širenja bolesti COVID-19 Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske danas je donio Odluku o nužnoj mjeri ograničavanja radnog vremena ugostiteljskih objekata iz kategorije “Barovi”. Navedenom odlukom ograničeno je radno vrijeme ugostiteljskih objekata iz kategorije “Barovi”, kao što su noćni klubovi, noćni barovi, disco-barovi, caffe barovi i sl. koji smiju raditi najduže do 24 sata. Navedena nužna mjera počinje se primjenjivati od 14. kolovoza i bit će u primjeni 10 dana kada će se, ovisno o epidemiološkoj situaciji, odlučiti o potrebi uvođenja dodatnih mjera”, priopćili su iz Stožera.

”Jučer smo objavili da epidemiolšoka služba sa sanitarnom inpsekcijom ima mogućnost privremeno zavoriti klub, a danas je stožer donio odluku koja će na snagu stupiti sutra i vrijediti idućih 10 dana o ograničenju radnog vremena noćnih klubova, barova, caffea”, objasnio je ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak za Dnevnik.hr. (vecernji.hr)

Facebook Comments