Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Počeli su stizati podaci županijskih stožera, presica u 14 sati

Jučer je u Hrvatskoj objavljen rekordan broj novozaraženih koronavirusom, 255. Hospitalizirano je 127 osoba, 13 ih je na respiratoru.

● U Vukovarsko-srijemskoj županiji 5 je novih pozitivnih osoba na Covid-19 (3 osobe iz Vinkovaca, 1 osoba iz Županje i 1 osoba strani državljanin, s boravištem u Cerni), a 1 osoba je preminula. Hospitalizirano je 27 osoba, a u samoizolaciji je 200 osoba.

● Student s područja Virovitičko-podravske županije novo inficirana je osoba koronavirusom. Ima blage simptome bolesti, na kućnom je liječenju, a utvrđuje se gdje se zarazio. U samoizolaciji nalaze se 63 osobe koje su povezana s trenutno zaraženima.

● U Istri je u posljednja 24 sata evidentirano 9 novooboljelih od koronavirusa. Kod 8 slučajeva radi se o osobama iz mjera samoizolacije i bliski su kontakti već potvrđenih pozitivnih osoba (4 je povezano s objektom za proizvodnju i prodaju mesa, a 4 osobe su obiteljski i bliski kontakti). Jedna zaražena osoba je dulje vrijeme boravila i vratila se iz srednje Dalmacije. U samoizolaciji nalazi se 164 osoba.

● U Sisačko-moslavačkoj županiji, tri su novooboljele osobe. Jedna osoba je s područja grada Novske, jedna s područja grada Kutine i jedna s područja grada Siska. Trenutno, na području županije, dvadeset i tri su aktivna pacijenta.

● U Primorsko-goranskoj županiji evidentirane su četiri novozaražene osobe. Riječ je o mlađim ljudima i kontaktima od predhodno zaraženih, odnosno ljudi koji se vraćaju s godišnjih odmora. Samo jedan od njih je austrijski turist koji se već vratio u matičnu zemlju.

Posljednje objavljeno

Odlični rezultati učenika na Festivalu matematike

OgPortal

Odobrena sredstva za projekt “Odrastimo sretni”

OgPortal

Zbog radova nova regulacija prometa na Baniji iduća tri mjeseca: Zatvoren dio Vrazove, smiju stanari, hitne službe i izvođač radova

OgPortal

Prekid vatre u Afganistanu: Ubijeno najmanje 11 civila

OgPortal

Novi mobilni rendgen za vozila na Bajakovu

OgPortal

Za Ogulinski festival bajke dobivena potpora od 100 tisuća kuna

OgPortal