Dubrovački župan, načelnik Stožera, njegov glasnogovornik te ravnatelj tamošnjeg ZJZ-a nalaze se u izolaciji

Dubrovački župan, Nikola Dobroslavić te njegov zamjenik, koji je ujedno i načelnik tamošnjeg lokalnog stožera, Joško Cebalo, u samoizolaciji su. Potvrdio je to jutros u priopćenju upravo Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije.Mjera samoizolacije naložena je i ravnatelju Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije, Mati Lakiću te glasnogovorniku Stožera Nikši Miletiću.

Kako stoji u priopćenju, sva četvorica bila su u kontaktu s Covid pozitivnim osobama. “Protekli tjedan u palači Ranjina održan je sastanak s predstavnicima gospodarstvenika iz Dubrovačko-neretvanske županije, a naknadnim testiranjem utvrđeno je kako je dio njih pozitivan na COVID-19”, stoji u priopćenju.

Nakon konzultacija s epidemiolozima HZJZ-a utvrđeno je kako na sastanku nije bilo bliskog kontakta, ali kao mjera opreza svim sudionicima sastanka propisana je samoizolacija te testiranje na koronavirus. Iz spomenutog stožera dodali su kako će o daljnjem razvoju događaja izvještavati javnost.(telegram.hr)

Facebook Comments