Aktualno Hrvatska i svijet Svijet

Trump: Savezne agencije istražit će “ljevičarske građanske nemire”

Američka ministarstva pravosuđa i domovinske sigurnosti uspostavljaju zajednički operativni centar za istragu “ljevičarskih građanskih nemira”, najavio je predsjednik Donald Trump.

Trump je, pritom, demokratskog protukandidata Joea Bidena optužio za pružanje moralne pomoći vandalima, prenosi Reuters.

Najavljujući pristup “oštro na kriminal” u suzbijanju nasilja u američkim gradovima, zahvaćenim prosvjedima zbog policijske brutalnosti i rasne nejednakosti, Trump je kazao da je više od 200 ljudi uhićeno u gradovima diljem SAD-a, uključujući 100 samo u Portlandu u državi Oregon.

  • U Americi se nikada nećemo predati vladavini mafije, jer ako mafija vlada demokracija je zaista mrtva, rekao je Trump.

Demokratski kandidat za Bijelu kuću Joe Biden osudio je nasilje tijekom prosvjeda protiv rasizma, optuživši protukandidata Trumpa da raspiruje “žeravicu” društvenih previranja. (hrt.hr)

Posljednje objavljeno

U Hrvatskoj cijepljena svaka četvrta odrasla osoba

OgPortal

Iz Jaškova krenula štrudlomanija na dva kotača, poznati bike bloger Dražen Breitenfeld: Ozaljski kraj ima sve predispozicije biti prepoznatljivo cikloturističko odredište

OgPortal

“Pandemija nije dobar trenutak zabrane rada”

OgPortal

8. svibnja – Svjetski dan Crvenog križa

OgPortal

U Ogulinu će biti postavljen vanjski stalni STEM postav

OgPortal

Indija: Rekordan broj umrlih, Tamil Nadu se zatvara

OgPortal