Folk pjevačica izmlatila svog ljubavnika, šefa policije, i tako je počela urnebesna afera koja danima trese Srbiju

Kada je prije točno tjedana dana policija oko 23 sata stigla pred stambenu zgradu u beogradskom naselju Voždovac zbog prijave da neka žena razbija parkirane aute, počela se rasplitati jedna od najzabavnijih afera koju je skandalima bogata srpska političko-estradna scena ikada proizvela. Pokazalo se da je podivljala vandalka poznata narodnjačka pjevačica Ljupka Stević, koja je ciglom i nožem navalila na automobile u vlasništvu svog ljubavnika, generala policije Dragiše Simića.

Oženjeni policijski dužnosnik i pjevačica bili su u ljubavnoj vezi deset godina, pokazalo se uskoro, mada se čini da je to bila prilično slabo čuvana tajna. Veza je završila nasilno kada je Ljupka Stević pronašla dokaze da je njezin oženjeni general vara. Kako je do toga došlo javno je objasnila sama pjevačica, koja je bez puno ustezanja za tabloid Alo ispričala što ju je navelo da razbije aute, i, kako se ispostavilo, samog generala.

 

PJEVAČICA JE NOKAUTIRALA GENERALA
Premda postoji snimka na kojoj se jasno vidi kako buši gume i baca ciglu na dva luksuzna vozila, Ljupka Stević je u intervjuu s ironičnim smiješkom na licu pozvala policiju da utvrdi tko je počinitelj. O tome što je dovelo da raspada veze s generalom Stevićem govorila je znatno otvorenije. Posumnjala je da je ljubavnik vara kada je u njegovom novčaniku pronašla tablete za potenciju, objasnila je novinarima.

Nakon toga je u njegov auto postavila uređaj za prisluškivanje, i doznala da je Simić vara s, kako je rekla, „tri maloljetnice”. Tada se s generalom fizički obračunala. „Napravila sam skandal, znate, ja sam robusna žena, ponašam se kao muškarac. Nije prošao nekažnjeno. Dobio je on onako udarac. Neka sve žene znaju, dobio je pesnicu posred brade. Nokautirala sam ga. Pobegao je kroz podrum”, sa zadovoljstvom je ispričala za srpske medije.

Zanimljivo, ali Ljupka Stević ni u jednom istupu nije se previše osvrtala na činjenicu da je njezin ljubavnik oženjen. „Pet godina se razvodi, ali ja sumnjam u to. Bilo mi je dovoljno što me voli i što imam njegovu pažnju. Želela sam i ja da imam porodicu, brak i da stvorim oazu mira s njim”, objasnila je za Blic, najavivši da će s maloljetnicama s kojima ju je Simić navodno varao „voditi privatan postupak”.

GENERAL SE JAVNO PITA ŠTO DA KAŽE OBITELJI
Kada je afera eksplodirala na stranicama svih medija u Srbiji i mnogih u okolici, general Simić očito je zaključio kako nema smisla praviti se lud, pa je i on odlučio iznijeti svoju stranu priče. U istupu na TV Pinku general je s javnošću podijelio probleme s kojima se sada siroti bori. „Nedavno sam postao djed, neugodno mi je. Kako da objasnim ženi i djeci što se dogodilo?”, zapitao se Simić pred kamerama žalosno.

General je na televiziju došao s jasno vidljivom posjekotinom na usnici i uopće nije krio kako ju je zaradio. „Ova posjekotina je od nje, to je plod ljubomore. Nije ispravno to što je učinila”, kazao je, dodavši da je šteta na autima na kojima je ljubomorna pjevačica iskalila bijes poprilična. Usprkos fizičkim i emocionalnim ranama koje mu je ljubavnica nanijela, general Simić odlučio je da protiv nje neće podići tužbu. Sve što želi jest da mu nadoknadi štetu na razbijenim vozilima, rekao je.

DAČIĆA JE ZANIMALO ŠTO KAŽE ŽENA
Burni raspad ljubavne veze Dragiše Simića i Ljupke Stević idućih je dana dominirao srpskim medijima. Pristup obradi teme varirao je od prepričavanja tračeva u eteru do ozbiljnih analiza koje su se bavile time kako je moguće da je narodnjačka pjevačica bez problema prisluškivala visokog policijskog dužnosnika. No, vrhunac medijskog spektakla svakako je bio razgovor srbijanskog ministra vanjskih poslova Ivice Dačića i generala Simića na TV Pinku.

U emisiji u kojoj je general policije, među ostalim, pričao i detalje o svom skandalu, gostovao je i Dačić. Kada je emisija prekinuta blokom reklama, ministar vanjskih poslova iskoristio je priliku da se zabrinuto raspita o tome kako je afera utjecala na generalov brak. Dačić pritom nije shvatio da su reklame završile i da je ponovo u eteru. „Reci mi, jesi se ti čuo sa ženom? Šta ti kaže?”, zanimao se Dačić.

Odgovor na ministrovo pitanje gledatelji nisu doznali jer je Simić u zadnji tren shvatio da je program počeo. Dačić je u emisiji ipak komentirao generalovu situaciju. „Da ne poznajem njega i Ljupku pomislio bih da su to namerno uradili. Niko nije bezgrešan. Svi će sad da ga osuđuju, a niko nije svetac. To je posledica velike ljubavi, ubeđen sam da će oni da se pomire”, kazao je ministar vanjskih poslova o aferi generala policije, prenosi portal Direktno.rs.

 

GENERALOV SAVJET MUŠKARCIMA
Krajnje je bizarno slušati kako opušteno ministar i zapovjednik policije na televiziji razgovaraju o aferi. Simić je u jednom trenutku kazao da žali zbog toga što svi u prvi plan stavljaju aferu s pjevačicom ne obazirući se na njegovu uspješnu policijsku karijeru. Na to ga je prekinuo Dačić: „Izvini, o kojoj karijeri pričaš, policajca ili ljubavnika?”, pitao je ministar šefa policije, što je nasmijalo sve u studiju.

U takvim okolnostima sasvim prirodno zvučao je iskreni savjet koji je Dragiša Simić na kraju emisije ponudio muškarcima koji bi se mogli naći u situaci nalik na ovu koju je on doživio. „Iskulirajte prvih pet minuta, deset. Udaljite se. Na kraju krajeva bolje da vam polupa auto nego da vi napravite problem i povredite je”, poručio je ozbiljno policijski general.

Ljupka Stević u međuvremenu je dobila zabranu prilaska generalu Simiću, zbog čega se čini da će do pomirbe u koju je Ivica Dačić toliko uvjeren malo teže doći. Srpski mediji javljaju da joj je policija oduzela pušku koju je držala u autu, pa se Simić ne mora bojati ozljeda težih od razbijene usnice. I dalje nije poznato što o svemu misli generalova obitelj, mada neki mediji prenose kako je pjevačica stupila u kontakt sa Simićevom suprugom kako bi joj osobno objasnila s kim ju je još general varao.(telegram.hr)

Facebook Comments