Gordan Jandroković i Željko Reiner završili u samoizolaciji!

“Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković iduća će dva tjedna biti u samoizolaciji, jer je predstojniku njegova Ureda u utorak navečer potvrđena zaraza koronavirusom. Budući da je predsjednik Sabora Jandroković bio u kontaktu s predstojnikom Ureda dan ranije, epidemiolozi su mu odredili dvotjednu samoizolaciju. Predsjednik Hrvatskoga sabora nema simptome bolesti, a u vrijeme njegova izostanka sjednicama će predsjedati potpredsjednici Sabora.

Isto tako sve ostale aktivnosti iz djelokruga rada predsjednika Sabora odvijat će se redovno”, izvijestili su iz Ureda predsjednika Hrvatskog sabora.

Željko Reiner je također u samoizolaciji, potvrđeno je za N1 iz Službe za odnos s medijima Sabora. Predstojnik Kabineta predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića je pozitivan na koronavirus i poduzete su epidemiološke mjere.

U samoizolaciji i četiri djelatnika Ureda predsjednika Sabora
“Samoizolacija od 14 dana je određena za predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića, za potpredsjednika Sabora Željka Reinera, za četiti djelatnika u kabinetu predsjednika Sabora i za tajnika Sabora. Uredi su dezinficirani i napravljeno je sve u skladu s preporukama epidemiološke službe”, rečeno je za N1.

 

Facebook Comments