Jandrokovića, koji boluje od Covida-19, u subotu je Hitna pomoć vozila u Zaraznu

Šef Sabora ubrzo je vraćen kući. Nije poznato je li mu pozlilo ili je išao na dogovoreni pregled.

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković, kojem je u petak potvrđena dijagnoza covida-19, u subotu je, kako doznaje Jutarnji list, kolima Hitne pomoći dovezen u Kliniku za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”, no ubrzo je vraćen kući.Nije poznato je li predsjedniku Sabora pozlilo ili je išao na dogovoreni pregled, piše dnevnik u broju od nedjelje.

Par sati prije Jandrokovićeva odlaska u bolnicu u HDZ-u su Jutarnjem listu rekli da se Jandroković osjeća dobro, da ima blage simptome i da je na kućnom liječenju.

U UTORAK POTVRĐENA ZARAZA
Jandroković se testirao u petak, a prethodnih dana bio je u kontaktu sa zaraženom osobom, zbog čega je u srijedu završio u samoizolaciji.

Naime, predstojniku njegova ureda još u utorak navečer potvrđeno je da je zaražen. Dok je šef Sabora Gordan Jandroković odsutan sjednicama će predsjedati potpredsjednici Sabora.U samoizolaciji su i potpredsjednik Sabora Željko Reiner, tajnik Sabora Davor Orlović te još četvorica djelatnika u kabinetu predsjednika Sabora.

Reinerov nalaz, koji je dobio u petak navečer, bio je negativan, ali će on, kako su rekli u stranci, u samoizolaciji ostati do 12. listopada. Nakon toga će se još jednom testirati, donosi Jutarnji list.(telegram.hr)

Facebook Comments