Riječ je o mladiću iz Kutine, doznajemo mogući motiv napada i što je napisao nakon pucnjave


Napadač koji je ranio policajca pa se zatim ubio je Danijel Bezuk iz Kutine, doznaje Jutarnji

MUP je izvijestio da je u policajca pred zgradom Vlade na Markovu trgu pucao 22-godišnjak koji je nešto kasnije na Jabukovcu počinio suicid, a od ranije nije bio poznat policiji.

Kako doznaje Jutarnji list, počinitelj koji je ranio policajca pa zatim počinio samoubojstvo je Danijel Bezuk, rođen 16. travnja 1998. godine u Kutini i živio je na području Kutine.

Prema dosad nepotvrđenim informacijama sa kojima raspolažu istražitelji, motiv nema nikakvu političku pozadinu već se radi isključivo o osobnom odnosu između počinitelja i ranjenog policajca, motiviranog navodno ljubomorom.
Tijelo počinitelja koji je izvršio samoubojstvo pronađeno je na kraju ulice Jabukovac, nasred ceste ubio se hicem u glavu iz vatrenog oružja. Istraga o motivima napada i dalje je u tijeku i zasad nema službenih informacija o motivima napada.

Kako doznajemo, on je jutros, svega 20-ak minuta prije nego što se pojavio na Markovu trgu, na Facebooku objavio status pun pravopisnih grešaka i prenosimo ga u cijelosti: “Dosta je bilo prevara i bezonzirnog gazenja ljuckih vrijednosti bez odgovornosti”.

Na tu izjavu do 11.30 prikupio je pet lajkova osoba koje vjerojatno još uvijek nisu upoznate s onim što je uslijedilo poslije. (jutarnji.hr)

Facebook Comments