VIDEO Kod Našica gorio vlak: ‘Sve je bilo puno dima. Vatra se proširila. Izašli smo na vrijeme’

Vlak na relaciji Osijek – Virovitica zapalio se u petak oko 21 sat. Čitatelj nam je javio da je bio u prvom vagonu gdje je sve počelo i koji je bio ispunjen dimom. Vatra se brzo proširila

Bio sam u prvom vagonu. Sve je bilo puno dima, rekao nam je čitatelj o vlaku koji se zapalio u petak u 21.10 sati. Vozio je na relaciji Osijek – Virovitica, a požar je izbio u jednom od vagona nekoliko kilometara nakon Našica.
U vlaku 50 putnika
– U 21.15 sati došlo je do požara u vlaku 6016 koji je vozio na relaciji Osijek – Virovitica. Požar je izbio nakon što je vlak otišao iz kolodvora Našice. U vlaku je bilo 50 putnika od kojih nitko nije ozlijeđen. U tijeku je intervencija javne vatrogasne postrojbe. Putnici će biti prevezeni autobusima na relaciji Našice – Virovitica – rekla nam je Mihaela Tomurad Sušac, glasnogovornica HŽ-a.
Radi se o dizel-motornom vlaku serije 7121.
Kako su nam rekli iz JVP Našice, stigla su tri vatrogasna kamiona.
– Bio sam s kolegom u prvom vagonu u kojem je izbio požar, odmah do vrata za izlaz. Svi smo morali brzo van. Vatra se razbuktala i brzo proširila na ostatak vlaka – dodao je čitatelj.
Prije tog požara, cijelim putem od Osijeka nešto je škripilo jako prilikom ubrzavanja i usporavanja, dodao je čitatelj. (24sata.hr)

 

 

 

 

Facebook Comments