Muškarac upao u policijsku zasjedu: ‘Lovili su ga po centru i pretraživali kante za smeće’

 

Pripadnici interventne policije su ga uhvatili i iznijeli van po pokretnim stepenicama naočigled šokiranih prolaznika. Muškarac je priveden u policijske prostorije, kriminalističko istraživanje je u tijeku…
U četvrtak oko 15 sati zagrebačka intervnentna policija privela je muškarca kojeg povezuju s kaznenim djelom iznude. Neslužbeno doznajemo da je muškarac upao u policijsku zamku u Arena Centru u Zagrebu. Potom su ga pripadnici interventne uhvatili i iznijeli van po pokretnim stepenicama naočigled šokiranih prolaznika.

  • Vidio sam šest policajaca kako iznose nekoga van na pokretnim stepenicama. Neki od njih su imali fantomke i pancirke – kazao nam je čitatelj koji je u srijedu popodne snimio policijsku intervenciju u šoping centru.
  • Svačega sam se nagledala u Zagrebu. Taman sam ušla unutra i čula da se netko zaderao i krenuo trčati prema stepenicama. Lovili su ga policajci. Nije se previše opirao – rekla nam je jedna radnica iz centra.
  • Bila sam na poslu, javila mi je frendica koja je čula da se nešto događa. Rekli su mi da je došla policija. Ulovila sam ih na parkiralištu. Njega su stavili u Škodu, sa četvero policajaca, a ostalih pet u drugi auto. Sat vremena nakon te situacije dva policajca su se vratili u Arenu i pretraživali kante za smeće u samom centru – rekla nam je druga čitateljica.
    Muškarac je priveden u policijske prostorije, kriminalističko istraživanje je u tijeku.

 

 

 

Facebook Comments