Aktualno Županija

Pješak zadobio teške ozljede opasne po život

policija ist

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac, Slunj) i tri prometne nesreće od kojih je jedna sa teško ozlijeđenom osobom, jedna sa lako ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom.

Krađa bicikla u Dugoj Resi
Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 36-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj 23. listopada ispred stambene zgrade otuđio bicikl. Materijalna šteta veća je od 2000 kuna.

U prometnoj nesreći pješak zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život
Sinoć u 21,10 sati u Karlovcu, na raskrižju ulica Prilaz V. Holjevca i Smičiklasove ulice, dogodila se prometna nesreća. Naime, 35-godišnji pješak na raskrižju na kojem se prometom pješaka upravlja prometnim svjetlima za pješake, kretao se obilježenim pješačkim prijelazom preko kolničkih traka Prilaza V. Holjevca, iako je na prometnom svjetlu za pješake bilo upaljeno crveno svjetlo. Uslijed navedenog je na pješaka naletio osobni automobil slovenskih registarskih oznaka sa kojim je upravljao 64-godišnjak. U prometnoj nesreći pješak je zadobio teške i po život opasne ozljede. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće.

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Vedrana Rudan – Oj, Milane, jabuko bez grane

OgPortal

‘Bandić mi je umro u kući… Sve je bilo uobičajeno, šalili smo se, a onda se sve u trenu promijenilo‘

OgPortal

Zimska vježba na Bjelolasici

OgPortal

Orban cijepljen kineskim cjepivom, Mađarska ubrzava program cijepljenja

OgPortal

Grad Ogulin uvodi sustav lokalne riznice

OgPortal

Dobio je stan od 122 kvadrata za 157.000 kuna, a dvije godine nije ni plaćao ratu od 522 kune

OgPortal