U KB Dubrava OPET nestalo struje, čini se da je ovoga puta netko namjerno oštetio sklopke!

Kako Jutarnji list ekskluzivno doznaje, u KB Dubrava traje policijski očevid zbog ponovnog nestanka struje.

Prema prvim, neslužbenim informacijama, tijekom jutra došlo je do nestanka struje na jednom katu bolnice, te je utvrđeno da nije bilo kvara nego je riječ o ljudskom faktoru, odnosno, čini se da je netko namjerno oštetio sklopke.

U tijeku je istraga, pozvana je policija, a iz PU zagrebačke doznajemo da su njihovi službenici već na terenu i utvrđuju okolnosti ovog nevjerojatnog događaja.Ministar zdravstva Vili Beroš za Jutarnji list je potvrdio da je u KB Dubrava u tijeku policijsko postupanje.

– Nešto poslije 12 sati nazvao me ravnatelj Ivica Lukšić i obavijestio da je došlo do nestanka struje za koji se sumnja da nije nastao slučajno. Odmah sam zatražio da obavijesti sve nadležne službe i pojača nadzor u bolnici svih vitalnih dijelova. To je odmah učinjeno – govori Beroš i dodaje da je duboko potresen i samom pomisli da bi netko učinio takvo što namjerno.

– Zaključke nećemo donositi prije nego što policija završi s istragom, a ono što kao ministar mogu potvrditi jest da, srećom, nitko od pacijenata nije nastradao zbog ove situacije. Ravnatelj je reagirao promptno – zaključuje Beroš.(jutarnji.hr)

Facebook Comments