Aktualno Hrvatska i svijet Svijet

Povučeni učitelj optužen za ubojstvo i kanibalizam, Bild otkrio što je upisivao u google tražilicu

žrtva stefan ist


Osumnjičeni je uhićen nakon što su u parku proađene kosti. Na internetu je pretraživao ‘možeš li preživjeti ako odrežeš vlastiti penis‘

Njemačka policija uhitila je muškarca osumnjičenog za seksualno-motivirano ubojstvo nakon što su slučajni prolaznici zapazili kosti žrtve 8. studenog u parku na sjeveru Berlina, piše BBC.

Forenzičari su ustvrdili kako ostaci kostiju pripadaju 44-godišnjaku čiji je nestanak prijavljen prije dva mjeseca.

Psi tragači doveli su policiju do osumnjičenikovog stana u Berlinu, pišu njemački mediji, koji pripada 41-godišnjem profesoru matematike.
Policija je za berlinski tabloid BZ izvijestila kako su kosti bile ‘potpuno lišene mesa’ te kako postoje i drugi pokazatelji koji upućuju na to da je Stefan Trogisch bio žrtva kanibala.

Naime, osumnjičeni ubojica, imenovan samo kao Stefan R., posjećivao je ključne forume na internetu vezane uz kanibalizam, javlja njemačka novinska agencija DPA. Njemački Bild pak piše da je na internetu pretraživao ‘možeš li preživjeti ako odrežeš vlastiti penis’.

Elektronički inženjer Stefan T. napustio je svoj stan prije ponoći 5. rujna, a nedugo nakon njegovi cimeri su prijavili njegov nestanak.

Istraga je otkrila kako su se dvojica muškaraca dopisivala na gay stranici za upoznavanje, što policiju navodi da su tim putem dogovorili i sastanak.

Osumnjičeni je dosad na sva pitanja odbio odgovoriti.

Njemački mediji ovaj slučaj uspoređuju sa slučajem Armina Meiwesa (44), kanibala koji je osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu 2006. godine. On je svoje žrtve, zainteresirane za kanibalizam, također upoznavao putem interneta. Ubojstvo koje je počinio je snimio, a tužitelji su otkrili kako je Meiwes ubio 43-godišnjaka iz vlastitog seksualnog zadovoljstva. (jutarnji.hr)

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Skijanje na Bjelolasici u ožujku

OgPortal

Prezentiran Program POS-a u Ogulinu

OG Portal

U šumskom predjelu pronađena jedna mrtva i jedna ozlijeđena muška osoba

OgPortal

Oštre optužbe iz Vukovara, Penava tvrdi: Iza napisa o aferama stoje sigurnosne službe i središnjica HDZ-a

OgPortal

Vrhovni sud povećao kaznu Marinu Kameničkom zbog udesa na Ilici, odmah mora u Remetinec!

OgPortal

Prvi valovi stigli do istočne obale Novog Zelanda, evakuacija u tijeku: ‘Ovo će trajati satima‘

OgPortal