Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

U protekla 24 sata zabilježeno je 1472 nova slučaja covida, preminulo 65 osoba

stozer_press13-250320


Stožer će govoriti o novim podacima vezanim uz koronavirus i epidemiološku situaciju

Nacionalni stožer civilne zaštite u 11 sati održava konferenciju za medije na kojoj će govoriti o podacima vezanim uz koronavirus i epidemiološku situaciju u Hrvatskoj.

  • U protekla 24 sata zabilježeno je 1472 nova slučaja, pa je to trenutno broj aktivnih 22769 slučajeva – kazala je Vera Janković-Katalinić, pomoćnica ministra zdravstva.
  • U protekla 24 sata testirano je 5798 novih osoba, i postotak pozitivnih je 25,4 posto. Prosječna dob testiranih je 43 godine. Na bolničkom liječenju je 2858 osoba, a u protekla 24 sata je zaprimljeno 258 novih pacijenata. Na respiratoru je ukupno 284 bolesnika, u odnosu na jučer je 29 novih. Iz bolnice je u protekla 24 sata otpušteno 148 osoba. Imamo 65 preminulih, prosjek dobi je 77,9 godina, a među njima je jedna osoba 1963. godište bez komorbiditeta, devet osoba je imalo jedan komorbiditet, to su najčešće bili šećerna bolest ili visoki tlak, dok je 55 preminulih bilo s puno više komorbiditeta – kazala je Janković-Katalinić. (jutarnji.hr)
Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Osnovno obrazovanje odraslih

OgPortal

U Slunju obustavljen projekt na Rastokama, gradonačelnik Katić o izvođaču radova: Njihov posao je blamaža, i ono što je odrađeno loše je napravljeno

OgPortal

Ostavke zbog cijepljenja preko reda padaju i u mafijaškom gnijezdu Corleoneu

OgPortal

Opet problemi s Đakićevim sinom. Potukao se s djevojkama na benzinskoj, prijava na kraju odbačena

OgPortal

“Stradalima od potresa ni kune od državnih milijuna. Političari čekaju izbore”

OgPortal

Pristigla i druga pošiljka spremnika za otpad

OgPortal