Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Djevojka preminulog 34-godišnjaka demantira Stožer: ‘Nije preminuo od Covida-19’

kbc split ist

Dotična je bila šokirana izjavom – bila je s njim danonoćno i prije nego je otišao u bolnicu, te ni tada nije imala simptome Covida-19
Nacionalni stožer Civilne zaštite danas je objavio kako je u posljednja 24 sata u Hrvatskoj zabilježena 766 novih slučajeva zaraze te da je preminulo 80 osoba. Među preminulima od koronavirusa je i osoba koja je 1986. godište, rečeno je na konferenciji Stožera.

U međuvremenu se Dalmaciji danas javila ženska osoba koja se predstavila kao višegodišnja partnerica preminulog, a do nje je bio i njegov prijatelj. Demantirali su informacije koje je o ovom slučaju javnosti priopćio Stožer.

U bolnicu je stigao negativan na koronavirus
Dotična je, prenosi portal, bila šokirana izjavom Stožera. Kaže da je s njim boravila danonoćno prije nego je otišao u bolnicu i da ni tada ni sada nije imala simptome koronavirusa. Priču drugačije od one Stožera želio je podijeliti i bliski prijatelj pokojnika.

“U bolnicu je primljen zbog zatajenja rada pluća. Naglašavam da je u bolnicu stigao negativan na koronavirus. Stavljen je na Plućni odjel s ostalim pacijentima pozitivnima na koronavirus i to isto jutro kada je stigao u bolnicu. Imao je temperaturu 39 stupnjeva, rekao je prijatelj.

Tjedan dana prije uzimao je sumamed, dodao je dotični prijatelj preminulog 34-godišnjaka. Kaže da je bolnici boravio 20 dana. (rtl.hr)

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Čuveni njemački imunolog preklinje Merkel: ‘Kancelarko, cijepite se AstraZenecom, i to javno!‘

OgPortal

Izgorjela kuća – očevid će biti proveden danas

OgPortal

Tijekom vikenda 17 požara na otvorenom prostoru

OgPortal

I u Glini će se zaprimati zahtjevi za obnovu

OgPortal

Trump natuknuo mogućnost ponovne kandidature za predsjednika 2024. godine

OgPortal

Kafići otvaraju terase, dopušteni treninzi u zatvorenom

OgPortal