Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Konobar ispred Kovačevićevog kluba snimljen kako unosi pića

Slovenska Kovačević

Voditelj kluba rekao je da ne zna što se događa, a i Kovačevićev odvjetnik kaže da ne zna otvara li se ponovno klub u kojem je Kovačević pozivao birano društvo
Ispred kuba u Slovenskoj ulici, mjesta na kojem je posrnuli šef Janafa okupljao političku i društvenu elitu na raznim druženjima, čak i usred lockdowna, reporteri Jutarnjeg lista jučer su snimili čovjeka koji je nosio kutije pune pića.

Upitali su ga slavi li se izlazak Dragana Kovačevića iz pritvora u Remetincu, a on im je odgovorio da pripremaju piće “za vrijeme kad će ga moći pokazati”.
Javio im se Tonica Rajh, voditelj kluba i rekao da ne zna što se tamo događa, kao ni Kovačevićev odvjetnik Ivo Farčić. Međutim, oni koji su nekad zalazili u klub potvrdili su Jutarnjem da je na fotografiji konobar kluba, što vjerojatno znači da su kartoni puni butelja vina ipak namijenjeni za Kovačevićev klub.
U klub su kako se doznalo nakon što je Kovačević uhićen zalazili i ministri Oleg Butković, Josip Aladrović i Tomislav Ćorić, ali i predsjednik Zoran Milanović, bivši predsjednik Stipe Mesić i Jakov Kitarović.

Pred nama su Badnjak i Božić, Kovačević je na slobodi, a ispred zgrade u kojoj se klub nalazi je zatečen njihov konobar s više kutija pića koje unosi unutra…(24sata.hr)

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Srbija djelomice postrožila mjere ograničenjem rada ugostiteljima

OgPortal

Njemačka će pivarima isplatiti odštetu za neprodano pivo

OgPortal

Peđa Grbin: Nek’ Plenković pita Merkel u vezi s ulaskom u kafić

OgPortal

Zaposleno 25 žena koje će skrbiti o 160 starijih osoba

OgPortal

U Ogulinu zabilježen jedan novi slučaj zaraze, u županiji 45

OgPortal

Božinović otkrio pravila za restorane i kafiće, vraća se karantena od 14 dana za zaražene

OgPortal