Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Na obali krenulo nevrijeme, olujno jugo razorilo plažu u Dubrovniku, oglašeni meteoalarmi

jugo

Hrvatski meteorolozi već nekoliko dana za danas najavljuju promjenu vremena koja će donijeti južinu, kišu i olujni vjetar. Kako smo ranije danas javili, za cijelu Hrvatsku izdan je meteoalarm, ponajprije zbog olujnog juga i obilne kiše.Ova promjena vremena povezana je s dolaskom ciklone Bella, za koju je DHMZ u posebnom priopćenju najavio kako će donijeti olujno jugo koje bi u gorju moglo biti i orkansko.

Jugo radi štetu po obali
HAK javlja kako u priobalju puše jako jugo, povremeno s olujnim udarima. U prekidu su brojne trajektne, katamaranske i brodske linije, dodaju.

Osim toga, s obalnih gradova stižu vijesti o južini koja mjestimice radi i štetu. Tako Libero portal javlja kako je jako jugo praćeno gustom kišom uništilo plažu hotela President u Dubrovniku.Valovi koji su se jutros digli raznijeli su betonsku rivu, izbili kamen i komade betona nosili desecima metara dalje. Direktor hotela, Ivan Sabljić je za Libertas TV rekao kako je šteta ogromna.Kako javlja IstraMet na svojem Facebooku, južina je jaka i u Vrsaru, Voloskom i Puli. /telegram.hr/

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Škare-Ožbolt negira da je plagijatorica, Troskot se zahvaljuje na reklami: ‘Simpatična je, ali…‘

OgPortal

Prosvjednici opet na ulicama u Mjanmaru

OgPortal

Potres u Dalmaciji: ‘Snažno je zatreslo, srećom nije dugo…’

OgPortal

Grčka pita od špinata (Spanakopita)

OG Portal

Johnson: Ponovno otvaranje škola u Engleskoj korak prema normalnom životu

OgPortal

Jedno kazneno djelo

OgPortal