Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Civilna zaštita zahtjeve za dodjelu kontejnera prima na Gmailu, objasnili su i zašto

bolnica kontejner ist

NEOBIČNA ADRESA

‘MUP-ova domena ima zaštitu pa mail adrese koje imaju neku reklamu ne prolaze, a tu se primaju ponude za pomoć raznih tvrtki‘

Ravnateljstvo civilne zaštite pozvalo je građane koji žele predati zahtjev za dodjelu kontejnera da to učine isključivo putem e-pošte “[email protected]” ili telefonskog broja 098 1818 986.

“Molimo građane koji predaju zahtjev za dodjelu kontejnera da to učine isključivo putem e-pošte [email protected] ili broj 0981818986. Broj mobitela objavljen putem nekih društvenih mreža nije kontakt broj za predaju spomenutih zahtjeva”, izvijestili su u subotu iz Ravnateljstva Civilne zaštite MUP-a.

Pojasnili su da je gmail adresa “[email protected]” otvorena zato što pristup putem web maila na @mup.hr izvan domene mup-net mreže ima odgodu i ograničen pristup iz sigurnosnih razloga kada se pristupa uz pomoć satelitskog interneta koji je i postavljen u zapovjedno komunikacijsko vozilo Ravnateljstva civilne zaštite.
“Kako bismo zaprimali potrebe za pomoć obiteljima pogođenih potresom u realnom vremenu bez odgode te žurno djelovali sukladno tome izrađen je korisnički račun na domeni @gmail.com”, izvijestili su i dodali kao se na gmail može pristupati s više računala istovremeno, što je bitno jer više ljudi radi na tome.

MUP-ova domena, kako su napomenuli, ima zaštitu pa mail adrese koje imaju neku reklamu ne prolaze, a tu se primaju ponude za pomoć raznih tvrtki. (jutarnji.hr) (foto:ilustracija)

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Čuveni njemački imunolog preklinje Merkel: ‘Kancelarko, cijepite se AstraZenecom, i to javno!‘

OgPortal

Izgorjela kuća – očevid će biti proveden danas

OgPortal

Tijekom vikenda 17 požara na otvorenom prostoru

OgPortal

I u Glini će se zaprimati zahtjevi za obnovu

OgPortal

Trump natuknuo mogućnost ponovne kandidature za predsjednika 2024. godine

OgPortal

Kafići otvaraju terase, dopušteni treninzi u zatvorenom

OgPortal