Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Auto koji je sudjelovao u incidentu s policijom vozio je Dumbović: ‘Kriv sam, ali što biste vi napravili u mojoj situaciji?‘

Dumbović

Gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović potvrdio je za Jutarnji list da je osoba koja je sinoć imala manji incident s policijom na jednom od kontrolnih punktova u Petrinji o čemu je sinoć izvijestila Policijska uprava sisačko-moslavačka na svojim internetskim stranicama.- Je, istina je, kriv sam. Spreman sam odgovarati. Počinio sam prekršaj, ali što sam drugo mogao? Pokušavao sam doći do svoje supruge koja se nalazila u našem oštećenom stanu u Petrinji, kako bi joj pomogao nakon što se dogodio novi potres. Međutim, policajac me nije htio propustiti – rekao nam je sav zadihan i vidno uzbuđen Darinko Dumbović kojega smo zatekli ispred privremenog gradskog poglavarstva u Petrinji.

– Da, jesam, kriv sam, ali što biste vi napravili u takvoj situaciji? Biste li napravili isto? – pitao nas je Dumbović.Sisačko moslavačka policija izvijestila je sinoć kako se “vozač oglušio na upozorenja policijskih službenika te se vozilom nastavio kretati u smjeru centra grada”.

“Večeras, 6. siječnja oko 19:10 sati, u Petrinji na raskrižju Trga dr. Franje Tuđmana i Ulice Ljudevita Gaja muška osoba se oglušila na upozorenja policijskih službenika te se vozilom nastavila kretati u smjeru centra grada. Na navedenom raskrižju policijski službenici fizički reguliraju promet te je zabranjen prolazak vozilima i pješacima zbog novih oštećenja i napuknuća objekata, te opasnosti od urušavanja. Utvrđuju se sve činjenice i okolnosti pod kojima se događaj odvio, a što će odrediti daljnje postupanje policije,” priopćeno je iz policije.(jutarnji.hr)

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Vedrana Rudan – Oj, Milane, jabuko bez grane

OgPortal

‘Bandić mi je umro u kući… Sve je bilo uobičajeno, šalili smo se, a onda se sve u trenu promijenilo‘

OgPortal

Zimska vježba na Bjelolasici

OgPortal

Orban cijepljen kineskim cjepivom, Mađarska ubrzava program cijepljenja

OgPortal

Grad Ogulin uvodi sustav lokalne riznice

OgPortal

Dobio je stan od 122 kvadrata za 157.000 kuna, a dvije godine nije ni plaćao ratu od 522 kune

OgPortal