Aktualno Hrvatska i svijet Svijet

Snažna eksplozija odjeknula u Madridu: ima ozlijeđenih, snimke su potpuno strašne

Madrid eksplozija

Kako javljaju španjolski mediji, u Madridu je došlo do snažne eksplozije oko 15 sati po lokalnom vremenu. U eksploziji su doslovno raznesena četiri kata jedne zgrade, a snimke i fotografije s lica mjesta ubrzo su se proširile Twitterom.Kako javlja El Pais, sumnja se na eksploziju plina. Za sada je cijelo područje ograđeno, a na terenu je velik broj hitnih službi. El Pais javlja kako se u istoj ulici nalazi dom za starije, crkva, pa čak i škola a ne zna se je li i na tim zgradama došlo do oštećenja.

El Mundo dodaje kako se eksplozija osjetila kilometrima ali i kako su s raznesene zgrade brojne krhotine kao i veliki komadi same zgrade popadali na ulicu Toledo u kojoj se zgrada nalazi.

Hitna služba Madrida javlja kako ima ozlijeđenih
Na terenu je devet vatrogasnih postaja i 11 ekipa hitne službe. Španjolski mediji javljaju kako je do eksplozije došlo u zgradi Los Nogales La Paloma čiji su upravitelji poručili kako nijedan njihov zaposlenik kao ni stanar nije ozlijeđen. Glasnogovornik grupe je rekao kako se trenutno sve stanare evakuira u obližnji hotel.No, na Twitter profilu hitnih službi Madrida javljaju kako su njihove ekipe zbrinule ozlijeđene. Nisu precizirali o koliko se ozlijeđenih radi, ali su javili kako ih ima te dodali kako su na terenu i pirotehničari koji osiguravaju cijelu zonu. Na jednoj od objavljenih snimki se čak vide i ljudi koji hodaju razrušenom zgradom.(telegram.hr)

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

29 novih slučajeva u županiji. Ogulin bez novih slučajeva.

OgPortal

Beroš objavio brojke: Imamo 544 novozaraženih, i dalje bilježimo rast novih slučajeva u odnosu na prošli tjedan

OgPortal

Kupila automobil, pa se naknadno iznenadila brojem prijeđenih kilometara

OgPortal

Učenici OTŠ-a izradili klupe i vješalice za gardarobe plesne dvorane Pučkog učilišta

OG Portal

Vatrogasci intervenirali sedam puta

OgPortal

Rizik od hospitalizacije 64 posto veći kod britanske varijante koronavirusa

OgPortal