Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Otvorio teretanu unatoč zabrani Stožera, odvela ga policija

Andrija Klarić teretana

Baš kao što je i najavio, Andrija Klarić je otvorio jutros svoju teretanu u Zagrebu, unatoč zabrani Stožera. Odmah je stigla policija. Dok su ljudi vježbali u teretani, policija je odvela Andriju Klarića. Njegova kćer dala je kratku izjavu i rekla da teretana ostaje otvorena.

Andrija Klarić, vlasnik teretane na zagrebačkoj Trešnjevci, otvorio je jutros svoju teretanu, a među prvim posjetiteljima bili su mu policajci.Policajci su legitimirali ljude koji su se zatekli u otvorenoj teretani, a Klarića su odveli, javlja Index. Oglasila se njegova kćer.

“Rekli su nam da smo dobili kaznu, ali da možemo ostati otvoreni danas. Ne znamo ništa o visini kazne, vidjet ćemo. Vidjet ćemo sve kad se vrati iz potsaje. Imam manje informacija nego vi, zapravo. Malo sam iznenađenja što ima više policijskih auta nego vježbača u tereni. Eto, očito smo opasni”, rekla je kćer vlasnika teretane Duga Klarić.
Teretanu je otvorio jutros u 6 sati kad je bila prva grupa od pet vježbača. U drugom terminu u 7 sati bilo ih je još troje, a dok čekaju inspektore čekaju i treću grupu koja je najavljena za 9 sati.

Kako kažu u toj teretani, odlučili su otvoriti sukladno mjerama koje su bile na snazi prije zabrane Stožera. Tada su, naime, u svoje dvije dvorane za vježbanje u jednom terminu primali ukupno 12 vježbača, kako bi se osigurao dovoljan razmak između njih.

“Sad čekamo Capaka ili Božinovića. Možda čak i Plenkija”, rekao je Klarić jutros prenoseći uživo sve što se zbiva na ulazu u svoju teretanu, piše Dnevnik.hr.

Klarić je svoju akciju najavio još prije nekoliko dana, kada je postalo jasno da se popuštanje mjera neće odnositi na teretane, tvrdeći i tada da ne postoje znanstveni dokazi da su teretane izvori zaraze te da su mjere, koje su bile na snazi prije zabrane, bile primjerene. (N1)

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Vedrana Rudan – Oj, Milane, jabuko bez grane

OgPortal

‘Bandić mi je umro u kući… Sve je bilo uobičajeno, šalili smo se, a onda se sve u trenu promijenilo‘

OgPortal

Zimska vježba na Bjelolasici

OgPortal

Orban cijepljen kineskim cjepivom, Mađarska ubrzava program cijepljenja

OgPortal

Grad Ogulin uvodi sustav lokalne riznice

OgPortal

Dobio je stan od 122 kvadrata za 157.000 kuna, a dvije godine nije ni plaćao ratu od 522 kune

OgPortal