Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Cijepio se i župan Koren, pozvala ga šefica Zavoda

Koren župan

Županijska epidemiologinja Draženka Vadla otkrila je na konferenciji za novinare da se reda cijepio i koprivničko-križevački župan Darko Koren.

Naime, cijepljenje opće populacije, kada je i Koren primio dozu Pfizerova cjepiva, provodilo se 6. veljače u Koprivnici.

”Na punktu u Koprivnici ja sam osobno pozvala gospodina župana koji je bio tamo da se cijepi”, rekla je Vadla i upozorila da će se uvijek događati da dio osoba ne dođe, iako su naručene na cijepljenje, pa se tada cijepi osoba koja se tamo zatekne, a nije bila na listi.

Kaže kako će se uvijek događati da dio osoba koje su pozvane iz različitih razloga ne dođe na cijepljenje, pa će se onda cijepiti netko tko se tamo zatekne, a nije bio na listi, javlja Danica.hr.

Koren je dobio cjepivo tvrtki Pfizer-BioNTech za koje se navodi kako ima najbolju zaštitu.

Da se doista cijepio, potvrdio je i župan Darko Koren koji je naglasio kako je “put do pakla popločen najboljim namjerama”.

“Rekao sam odmah da ću se cijepiti i da se ne želim medijski eksponirati. Tako je bilo prije nekoliko dana. Nakon svih ministara, saborskih zastupnika i nekih mojih kolega župana, i ja sam se cijepio”, rekao je Koren u ponedjeljak./N1/

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Mladić ušao u sisačku školu s bombom, djeca evaukirana. Traži razgovor sa županom Žinićem?

OgPortal

Opsadno stanje u Kolindinoj zgradi: Sve puno specijalaca, stigli i snajperisti:

OgPortal

Ispitivanje kubanskog cjepiva protiv koronavirusa ušlo u treću fazu

OgPortal

Povijesni dolazak pape Franje u Irak

OgPortal

Grad Ogulin sufinancira ogulinski HGSS sa 120 tisuća kuna

OgPortal

U Karlovačkoj županiji 44-oro novozaraženih, nitko iz Ogulina

OgPortal