Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Cijepio se još jedan moćni HDZ-ovac. Tvrdi da je bio na popisu jer je u upravi staračkog doma. Ravnateljica: ‘Nije’

Vitelj

Poznati koprivnički HDZ-ovac Krunoslav Vitelj još je jedna osoba koja se cijepila prije reda, objavio je lokalni portal Danica. Vitelj je, inače, šef Županijske gospodarske komore u Koprivnici, član Nadzornog odbora Podravke i predsjednik Upravnog vijeća Doma za starije.

Kako doznaje Danica, Vitelj se cijepio prije mjesec dana, i to tijekom cijepljenja korisnika i zaposlenika Doma za starije u Koprivnici.

“Da, cijepio sam se, i to kao predsjednik upravnog vijeća doma. Svaki tjedan sam u toj ustanovi, naravno da sam bio na popisu za cijepljenje. Osim toga, imam kronične bolesti s kojima se dugo mučim i u rizičnoj sam skupini”, potvrdio je Vitelj koji u svemu ne vidi nikakav problem.

Ravnateljica doma ga demantira
No, ravnateljica Doma za starije, Željka Koluder-Vlahinja, ga demantira i tvrdi kako gospodin Vitelj nije bio na popisu za cijepljenje.

“Članovi upravnog vijeća naše ustanove nisu bili na popisu za cijepljenje. Ako se gospodin Vitelj cijepio, onda je to učinio u vlastitom aranžmanu”, rekla je Koluder-Vlahinja za Danicu.I župan se cijepio preko reda
Glavna županijska epidemiologinja i čelnica Zavoda za javno zdravstvo, dr. Draženka Vadla, nije htjela komentirati ovaj slučaj niti odgovoriti na pitanje je li Vitelj bio na prioritetnom popisu za cijepljenje.

Gospođa Vadla je, inače, jučer priznala kako je ona bila ta koja je na cijepljenje preko reda pozvala župana Koprivničko-križevačke županije, Darka Korena.(telegram.hr)

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

VIDEO Masovna tučnjava u noći kod HNK: ‘Mlatili su se 10 na 10’

OgPortal

U zadnja 24 sata 520 novih slučajeva zaraze, umrlo 8 ljudi, oporavile se 342 osobe

OgPortal

Od 23-oje novozaraženih, niti jedan iz Ogulina

OgPortal

Krule – Čarape sa akcije

Bloger Krule

Što je zajedničko Velji Nevolji, Legiji, Zemuncima, Kavačkom i Škaljarskom klanu? Vole hrvatske putovnice

OgPortal

Pidžame – najtraženiji modni komad

OgPortal