Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Sjednica Vlade – o aktualnostima oko potresa i koronavirusa

U podne će se u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici održati sjednica Vlade. Na otvorenom dijelu bit će riječi o aktualnom stanju vezanom za potres i koronavirus.
Na Vladi će se naći i prijedlog odluke o donošenju Programa mjera obnove zgrada oštećenih potresom, financiranju najamnina za stambeno zbrinjavanje osoba čije su nekretnine stradale u potresu, te financiranju troškova nabave robe u svrhu provedbe mjera otklanjanja posljedica potresa.

Također će raspravljati i o izmjenama naziva radnih mjesta i koeficijentima složenosti poslova u javnim službama, te dopune Zakona o biogorivima. Bit će riječi i o Nacrtu prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o pružanju usluga u turizmu, Nacrtu prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o biogorivima za prijevoz te Nacrtu prijedloga zakona o izmjenama i dopuni Zakona o obveznom zdravstvenom osiguranju i zdravstvenoj zaštiti stranaca u Republici Hrvatskoj. Tu je i Prijedlog zaključka u vezi s Tehničkim dogovorom između Ministarstva obrane RH i Saveznog ministarstva obrane Savezne Republike Njemačke o suradnji u području vojnih geoinformacija te Prijedlog za prihvaćanje pokroviteljstva Vlade RH nad obilježavanjem 30. godišnjice početka Domovinskog rata. (hrt.hr)

Posljednje objavljeno

Koliko su donacija do sad primili kandidati za ogulinskog gradonačelnika?

OG Portal

Najmanje 11 mrtvih u pucnjavi u školi u ruskom Kazanju

OgPortal

U Ogulinu troje novooboljelih

OgPortal

Stigle službene brojke Nacionalnog stožera: Ovo je najveći pad novozaraženih u trećem valu!

OgPortal

Mario Zovak podnio ostavku na mjesto v.d. ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnice!

OgPortal

Utorkom iz muzejskog arhiva – Otvorenje Alpinističke zbirke

OgPortal