Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Milinovićev nećak demolirao prostorije u gospićkoj bolnici, ekspresno je izbačen iz stranke LiPO

milinović ist

DIVLJAČKO PONAŠANJE

Oštro osuđujem incident koji se dogodio. Nitko nema pravo rušiti pobjednički mentalitet koji stranka ima, izjavio je Darko Milinović

Nećak bivšeg ministra zdravstva i aktualnog ličko-senjskog župana Darka Milinovića napravio je kaos u gospićkoj bolnici. Informaciju o incidentu putem aninimnog dopisa Lika portalu poslao je zaposlenik spomenute bolnice.

  • Noćas je tko zna koji već put Dragan Jakovljević zvani Drajs divljačkim ponašanjem demolirao prostorije u gospićkoj bolnici. Na red su ponovno došle prostorije radiologije u bolnici gdje je nećak župana Milinovića zaposlen.

Uslijed divljanja, zaposlenici bolnice kao i pacijenti ustanove, kod kojih postoji strah od dotičnog, prestravljeni su i zgroženi… U navedenoj ustanovi kao šef radiologije zaposlen je Alen Zorić, koji je ujedno i šef Milinovićevom nećaku, a odnedavno je Zorić i tajnik Milinovićeve stranke LiPO…
Zanima nas hoće li se o ovom slučaju očitovati župan, hoće li tajnik stranke LiPO Alen Zorić reagirati jer mu je zaposlenik demolirao radne prostorije u bolnici i hoće li Sandra Čubelić kao ravnateljica gospićke bolnice pokrenuti stegovni postupak protiv Jakovljevića.

Kako se i dalje ne bi događali slični ispadi, kao zaposlenici bolnice molimo medije i državne institucije da se nas i pacijente bolnice hitno zaštiti – stoji u dopisu koji je objavio Lika portal.

O svemu se oglasio i sam Milinović.

  • Oštro osuđujem incident koji se dogodio. Jakovljević je ekspresno izbačen iz stranke. Nitko nema pravo rušiti pobjednički mentalitet koji stranka ima – rekao je za 24sata Milinović dodavši kako će tužiti one koji tvrde da štiti svog nećaka.

Posljednje objavljeno

Uznemirujući video: Policajci u Mostaru mlatili su mladića jer je kršio mjere. Suspendirani su

OgPortal

U Karlovačkoj županiji ukupno 55 novih slučajeva zaraze, 3 su iz Ogulina

OgPortal

SAD: Policija ubila mladog crnca pokraj Minneapolisa, izbili prosvjedi

OgPortal

U Hrvatskoj 422 nova slučaja zaraze, preminulo je 25 osoba

OgPortal

1.HKL – 17.kolo OGULIN – SISCIA 3:5

OgPortal

Županijske lige: Ogulin u derbiju svladao vodeće Dugorešane, Cetingrad zadržao prednost u 2. ŽNL

OgPortal