Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Opet problemi s Đakićevim sinom. Potukao se s djevojkama na benzinskoj, prijava na kraju odbačena

Đakići

Tomislav Đakić, problematični sin moćnog HDZ-ovca Josipa Đakića, sudjelovao je u incidentu na benzinskoj pumpi u Zagrebu. Kako donosi portal Danica, zbog svađe i tučnjave podnesen je optužni prijedlog, ali prijava je na kraju odbačena.Tomislav Đakić (22) i tri djevojke – Karmen (31), Maria (22) i Lana (24) – bili su optuženi da su lani u ožujku oko 20.30 sati na INA-inoj benzinskoj na Ksaverskoj cesti u Zagrebu remetili javni red i mir.

‘Uslijedio je kaos’
Prema optužnom prijedlogu zagrebačke policije, Karmen je bila u društvu Lane, kada su na benzinsku su došli i Đakić te njegova djevojka Maria. Karmen je rekla: “Evo Đoke kretena”. Đakić je to čuo pa im je uzvratio: “Ne obraćajte mi se, kurve iz Dubaija. Lana, ti si kurva i ideš po Montrealu”. Danica piše kako su im u policiji rekli da je nakon toga “uslijedio kaos”.

Lana je, tvrde dalje, nasrnula na Mariju koju je udarila šakom u glavu, a Đakić je odgurnuo Lanu koja je pala na tlo te ju je potom Maria lupala rukama po tijelu. U tom času razdvojio ih je zaposlenik INA-ine postaje.

Karmen je u svojoj obrani nijekala krivnju te rekla da je problem nastao zato što je Đakićeva djevojka Maria ljubomorna jer je on, njezin dečko, zaljubljen u Lanu.

Došli po alkohol pred zatvaranje
Đakić je, piše dalje portal Danica, u pisanoj obrani upozorio kako su te noći na benzinskoj napadnuti on i njegova djevojka, što se može vidjeti i na nadzornim kamerama. Svjedok Bruno, radnik na benzinskoj, rekao je kako je bila neviđena gužva jer su svi pred zatvaranje došli po alkohol, a točenje goriva bio je samo paravan. “U tom trenutku tri djevojke i jedan dečko su napravili takav rusvaj da su morali pozvati policiju”.

Nakon izvođenja svih dokaza i pregledavanja snimke nadzornih kamera, sud je pozvao policiju da ispravi optužni prijedlog, odnosno pravilno navede redoslijed optuženika jer to nije odgovaralo činjeničnom opisu. Policija to nije učinila, već je odjednom dodala i “trećeokrivljenog Tomislava Šukića, što je novo ime i prezime u cijelom činjeničnom opisu”, pa sud nije imao izbora već odbaciti optužni prijedlog.

Samo tri mjeseca kasnije, u lipnju 2020., Tomislav Đakić završio je u pritvoru, nakon što je u restoranu Trnjanka pijan prijetio policajcima: ‘Znate li tko sam ja, svi ćete dobiti otkaz!’. (telegram.hr)

Posljednje objavljeno

Rođendan Hrvatskog planinarskog društva Klek Ogulin

OgPortal

U Karlovačku županiju ovaj tjedan stiže 2.610 doza cjepiva – većina za ordinacije obiteljske medicine, još se cijepe starije osobe i kronični bolesnici

OgPortal

Komentar Šprajca o remek nedjelu u Ministarstvu zdravstva: Đavo kad jednom uđe ne izlazi tako lako

OgPortal

Računalna prijevara

OgPortal

Milanović i Plenković neće skupa u Jasenovac? Pantovčak: ‘Uputili smo poziv, odgovora nema‘

OgPortal

Markotić očekuje manje zaraženih, otkrila i hoće li ovog ljeta biti ukinuta obveza nošenja maski

OgPortal