Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Kujica Lily pomrsila planove krijumčarima iz Srbije, nanjušila je pakete s 36 kilograma marihuane

Marihuana

Lily je ponovno osvjetlala obraz cijele PU dubrovačko-neretvanske. Naime, u popodnevnim satima jučer na granični prijelaz Karasovići stiglo je vozilo srpskih nacionalnih oznaka sa dvojicom 27-godišnjih državljana Srbije. Mladići su imali namjeru ući u Republiku Hrvatsku i najvjerojatnije nastaviti dalje svoju poslovnu putešestviju kroz Hrvatsku, no te im je planove pomrsio pas za detekciju droga.Tijekom granične kontrole policajci su posumnjali u krijumčarenje opijata pa je oko vozila prošetala Lily koja je odmah reagirala. Bilo je to dovoljno da zbog oštrog psećeg njuha zatraži se od nadležnog odvjetništva i suca istrage nalog za pretragu vozila.

Ubrzo su se sumnje pokazale opravdanima. Policajci Postaje granične policije Grude u suradnji s djelatnicima Carine su u pretresu vozila, točnije u posebno izrađenom prostoru između sjedala vozača i suvozača, pronašli 73 paketa u kojima je bilo pohranjeno 36 kilograma i 350 grama marihuane.No, tu inkriminacijama nije kraj jer je na granicu srbijanski dvojac stigao u autu na kojem su bile nepripadajuće registarske pločice. Uhićeni su i odvedeni na kriminalističko istraživanje nakon kojeg su prijavljeni za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te za krivotvorenje isprava. (jutarnji.hr)

Posljednje objavljeno

U Karlovačku županiju ovaj tjedan stiže 2.610 doza cjepiva – većina za ordinacije obiteljske medicine, još se cijepe starije osobe i kronični bolesnici

OgPortal

Komentar Šprajca o remek nedjelu u Ministarstvu zdravstva: Đavo kad jednom uđe ne izlazi tako lako

OgPortal

Računalna prijevara

OgPortal

Milanović i Plenković neće skupa u Jasenovac? Pantovčak: ‘Uputili smo poziv, odgovora nema‘

OgPortal

Markotić očekuje manje zaraženih, otkrila i hoće li ovog ljeta biti ukinuta obveza nošenja maski

OgPortal

Potres magnitude 6 pogodio zapadnu Indoneziju

OgPortal