Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Kraj jedne ljubavi: Davor Šuker i 25 godina mlađa pjevačica Kristina Bralo više nisu zajedno

šuker i cura

Kristina je uoči Nove godine zatvorila svoj Instagram profil za javnost, a tada je i ta veza počela polako kopniti…

Kada su se u studenom prošle godine pojavile glasine kako je naš proslavljeni nogometaš, 53-godišnji Davor Šuker u vezi s atraktivnom bivšom misicom i pjevačicom Kristinom Bralo (28), no ni pjevačica niti legendarni nogometaš nisu htjeli potvrditi te glasine. Ipak, ona je sama ranije to dala naslutiti fotografijom na svom Instagram profilu, pa nije čudo da su svi mediji pohitali proglasiti novi slavni par na domaćoj sceni.

Kristina je uoči Nove godine zatvorila svoj Instagram profil za javnost, a tada je, kako kažu njihovi zajednički prijatelji, i ta veza počela polako kopniti. Baš u to doba predsjednik HNS-a i nekadašnja “zlatna kopačka” otputovao je u Ameriku i to bez Kristine, koja se odlučila posvetiti dalje svojoj glazbenoj karijeri.
Pjevačica i bivši nogometaš nisu komentirali ni prekid, baš kao ni samu vezu, a dovoljno govori da je sve procurilo u javnost tek tri i pol mjeseca kasnije.
Davor Šuker, za kojeg se već odavno govori da je jedan od poželjnijih hrvatskih neženja, tako je ostao sam, piše Tportal.

 

Prije Kristine Bralo, Šuker je dvije godine proveo s bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković, manekenkama Draganom Radošević i Kristinom Bradač, bivšom tenisačicom Ivom Majoli, ali i španjolskom voditeljicom Anom Obregon koju je i zaprosio.
Sama Kristina Bralo ponijela je 2013. godine titulu Kraljice Hrvatske, no sada se želi fokusirati na stvaranje glazbene karijere, a iza sebe već ima par pjesama: “Hrvatice”, “Pronto”, “Atlantida”…

Kristina sama ne komunicira s medijima. Ne javlja se na pozive ni ne odgovara na poruke, čak ni one na društvenim mrežama. Stoga smo kontaktirali njezinu zastupnicu za medijske aktivnosti Anu Lučić, no ni ona nije htjela komentarati ovu temu. (jutarnji.hr)

Posljednje objavljeno

Započeli su radovi sanacije odlagališta otpada „Sodol“

OgPortal

Okrutni maloljetnici napali beskućnika i sve snimili: ‘Bilo ih je 7, nisam mogao protiv njih’

OgPortal

Hitni sastanci u EMA-i nakon odgode isporuke cjepiva Johnson&Johnsona, oglasio se i HZJZ

OgPortal

Poziv za predaju ponuda predavača u programima obrazovanja odraslih

OgPortal

Ogulinka Milana Kalmar jedina je certificirana postpartum doula na središnjem području Hrvatske

OgPortal

Milanović se sastao s braniteljima: ‘Pitanje nestalih mora se riješiti prije ulaska Srbije u EU‘

OgPortal